Appartementen in Berlijn

Bezoek een van onze appartementen in Berlijn voor een onvergetelijke vakantie in de Duitse hoofdstad. Al onze ruime appartementen in Berlijn zijn modern uitgerust... Lees meer

Speciale Appartementendeals in Berlijn


Informatie

Bezoek onze appartementen in Berlijn voor een onvergetelijke vakantieervaring in de Duitse hoofdstad. Al onze ruime appartementen in Berlijn zijn voorzien van moderne apparatuur en meubilair en zijn gunstig gelegen in de centrale gebieden van Berlijn. Dit is de reden waarom onze appartementen in Berlijn een perfecte accommodatie zijn voor een iedereen die deze kleurrijke stad wenst te ontdekken. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad is natuurlijk de Berlijnse Muur, herdacht door een groot aantal musea, gedenktekens en informatiecentra. Bezoek ze vanuit een van onze appartementen in Berlijn in de buurt!

Appartementen in Berlijn voor een romantische uitje

Inspirerende spy-films en romans, Checkpoint Charlie is zeker een van de meest interessante resten van de muur. Als de primaire grensovergang tussen Oost- en West-Berlijn, een groot aantal van de meest ongewone instrumenten die gebruikt werden in ontsnappingspogingen zijn te zien bij Checkpoint Charlie. Ontdek meer van de bezienswaardigheden en monumenten van Berlijn door te verblijven in een van onze appartementen in Berlijn!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.