Appartementen Inspiratie Informatie

Appartementen in Eifel Moezel

Duitsland is een prachtig land, zonder twijfel. Een vakantie in Eifel-Moezel onthult een deel van de prachtige natuur, met prachtige groene gebieden, met een steeds veranderende landschap. Daarnaast heb je de kans om talrijke kastelen... Lees meer

Speciale Appartementendeals in Eifel Moezel


Informatie

Betreed een appartement in Eifel-Moezel en het avontuur begint

Duitsland is een prachtig land, zonder twijfel. Een vakantie in Eifel-Moezel onthult een deel van de prachtige natuur, met prachtige groene gebieden, met een steeds veranderende landschap. Daarnaast heb je de kans om talrijke kastelen, evenals kleine stadjes en dorpjes te bezoeken met een authentieke cultuur, allemaal vanuit een vakantiehuis in de Eifel Moezel.

Steden en dorpen die een bezoek waard zijn

Er zijn een flink aantal indrukwekkende steden en dorpen langs de Moezel vallei. Trier heeft bijvoorbeeld een aantal goed bewaarde Romeinse attracties die zeker de moeite waard zijn om te verkennen, terwijl Koblenz is de plaats waar de Moezel de Rijn ontmoet. Ontdek Bernkastel-Kues, Schönecken. Van Cochem wordt gezegd dat het één van de meest aantrekkelijke steden in de Moezel-vallei is, met zijn prachtige kasteel hoog boven de wijngaarden. De middeleeuwse toren en de wijngaarden in Zell zijn ook een bezoek waard, evenals de rivier in Reil en ga zo maar door. Of je nu 's middags een wandeling bij de lokale bezienswaardigheden of een georganiseerde tour van de Eifel Moezel dorpen en steden kiest, raak je zeker onder de indruk van wat je zult zien.

Ontspan met een glas lokale wijn in een appartement in Eifel-Moezel

Men zegt dat de Romeinen de eerste wijngaarden in deze rivierdalen geplant hebben. De Riesling wijnen van hier zijn heel beroemd, en terwijl je op vakantie in de Eifel Moezel bent zou het jammer zijn niet de lokale wijnen te proberen. De steilste wijngaard is de Calmont, gelegen in de buurt Bremm. De regio is ook beroemd om zijn Eiswein, die is gemaakt van druiven die worden geplukt direct na de eerste vorst. Ontspan te midden van de prachtige natuur van deze regio, met een heerlijk glas lokale wijn.

Prachtige bezienswaardigheden in de Eifel Moezel

De Romeinse cultuur kan worden verkend in veel van de dorpen en steden van de Eifel Moezel. Bezoek de Romeinse villa in Mehring, het Kasteel Reichsburg boven Cochem, het kasteel Thurant boven Alken en ga zo maar door. Vanuit een vakantiewoning in Schönecken bijvoorbeeld, een typisch dorp van de regio, kun je terecht bij de romantische kasteelruïne, en verken de eeuwenoude tradities. Je kunt wandelen door oude bossen, kies een van de wandelpaden, geniet van de frisse berglucht samen met je familie. Bij het Am Reilsbach vakantie complex in de buurt van Cochem heb je ook allerlei attracties die je kunt bezoeken, culturele en historische even als de natuur.

Natuur en outdoor activiteiten in de Eifel Moezel

Deze regio van Duitsland heeft een aantal panorama wegen ook, zoals de Reiler Hals uitkijkpunt voor een kans. Bezoek de steilste wijngaard in het land en als je de kans, de Calmont te krijgen. Maak een cruise op de rivier de Moezel, kunt u de schoonheid van de regio's 'te zien op deze manier vanuit een andere hoek. Neem een veerboot en een bezoek aan een wijnfeest op je vakantie in Eifel Moezel. De Moezel-fietsroute kan ook van belang zijn voor velen, volgt de rivier de cursus en onthult een aantal prachtige landschap. Kastelen, kerken en abdijen, kliffen en meren en watervallen maken het landschap van Eifel Moezel heel gevarieerd. Mountainbikers worden hier beloond met vele off - road routes, terwijl in Nürburgring vindt u originele Formula One circuit in Duitsland te vinden. Monshau is een mooie gezondheid en spa resort. Kies uw favoriete ding om te doen elke dag in deze Duitse regio, ontspanning en plezier gaan hand in hand.

Familie vrijetijdsbesteding in Eifel Moezel

Neem de tijd om te gaan wandelen met uw gezin in Eifel Moezel, fietsen en waterskiën, enz. Ontdek de prachtige natuur hier in de vlindertuin in Grevenmacher of het aquarium in Wasserbillig. De kleintjes zullen love it. Ga voor een ritje in Wintrange, check out de lokale cultuur en geschiedenis in Schengen en Trier. Zie de Romeinse sites en geniet van een glas wijn en een kop koffie in een lokaal restaurant of een terras. Geniet van het landschap met elke stap van de weg in de Eifel Moezel.

Een vakantie met uw huisdier in de natuur

U kunt uw huisdier mee te nemen in een appartement in de Eifel Moezel, geen probleem. Daarnaast zijn er tal van dingen die je kunt hier samen doen. Van lange wandelingen in de natuur tot 's avonds barbecues, van het genieten van de rivier de banken om zelfs visreizen en wandelen, uw vakantie is nooit vollediger dan wanneer u al uw dierbaren aan uw zijde. Of u nu kiest om te gaan op een zomerse vakantie in Eifel Moezel of winter is, zul je nooit te vervelen hier te zijn en er zijn tal van avonturen te wachten voor u te allen tijde.

Kies en appartementen in Eifel Moezel omdat:
 • Je kunt breken met de drukte van het dagelijks leven en genieten van een eenvoudige maar mooie bestaan in de natuur voor een tijdje
 • Er zijn tal van Romeinse ruïnes om te bezoeken, evenals allerlei culturele en historische bezienswaardigheden die je verblijf compleet maakt
 • Natuur en outdoor activiteiten, ontspanning en plezier gaan hand in hand hier, je kunt de Moezel-fietsroute verkennen, neem een cruise op de rivier, geniet van het panorama van Reiler Hals uitkijkspunt, etc.
 • Lokale bezienswaardigheden, zoals de vele kastelen en kerken, kleine steden en dorpen voltooien jouw vakantie met cultuur en geschiedenis
 • Je kunt genieten van de wilde dieren in de vlindertuin in Grevenmacher of bezoek het aquarium in Wasserbillig
 • Hier zijn er prachtige wijn regio's, zoals de steilste één in het land op Calmont, waar je een wijntour kan nemen en genieten van de natuur en landschappen rondom
 • Waterpret op de rivier de Moezel is een geweldige manier om te ontspannen, evenals de Monshau health en spa resort
 • Er zijn dorpen en steden zoals Trier, Koblenz, Cochem, Zell, Schönecken dat het bezoeken en te genieten van de moeite waard zijn.

Ongeacht het seizoen, de Eifel Moezel van Duitsland verwelkomt met een unieke omgeving. Van waterpret op de rivier de Moezel tot aan de lokale cultuur en geschiedenis, van de beroemde wijnen tot prachtige natuur en outdoor plezier, kun je het allemaal krijgen als je op tijd kiest voor een vakantiehuis in de Eifel Moezel.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.