De vakantieparken in Beieren vormen plezierige vakantiebestemmingen

De vakantieparken in Beieren zijn een prima begin van uw actieve vakantie. Het Beierse Woud is onderdeel van dit vakantiegebied, een middelgebergte met als hoogste punt de Grosser Arber met 1456m. Gelukkig wordt het beschermd als nationaalpark... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Beieren


Informatie

De vakantieparken in Beieren zijn een prima begin van uw actieve vakantie. Het Beierse Woud is onderdeel van dit vakantiegebied, een middelgebergte met als hoogste punt de Grosser Arber met 1456m. Gelukkig wordt het beschermd als nationaalpark, het is in de winter een gezellig skigebied. De kastelen, mooie steden en musea maken de culturele vakantie in Beieren zeer aantrekkelijk.

Ontdek de bruisende actieve vakantie in Beieren

Het Beierse woud en de Beierse Alpen beiden ideale omstandigheden voor sportieve buitenactiviteiten. Buiten het winterseizoen beleeft u in deze prachtige landschappen plezier aan de mooie routes zoals de Alpenroute met de motor, auto of zelfs met de fiets langs de Tegemsee of de Chiemsee. Een bezoek aan het kuuroord in Oberstaufen is zeker een aanrader als u een dag volledig wilt ontspannen, een dag waar u alle stress van u af laat glijden. Tijdens het winterseizoen kunt u prachtig skiën in plaatsen als Obersdorf, Garmisch-Partenkirchen, Inzell of Berchesgaden. Wandelen en fietsen in deze prachtige is fantastisch vanaf de vakantieparken in Beieren.

Maak kennis met de mooie cultuur

Tijdens een vakantie in Beieren ontdekt u veel cultuur, vaak een mooie aanvulling op het natuurlijke landschap. Dit geldt ook voor de stad Oberammergau en het Ettal. Hier worden jaarlijks de passiespelen gehouden. Het theater met fresco’s en houtsnijwerk is schitterend, de abdij mag ook gezien worden. Vanaf de vakantieparken in Beieren kunt u in Neurenburg kennis maken met de historie van Oost Duitsland. U kunt hier het Zeppelinfeld bezoeken, het stadium waar de Hitlerjeugd bijeen kwam tijdens de partijdagen van de NSDAP. Bewonder ook de mooie musea zoals het Nieuwe museum Neurenberg voor kunst en design of het Beeldenpark met een collective sculpturen en beelden. De bedevaartskerk In der Wies is een mooie rococokerk. Van buiten maakt het gebouw geen indruk, maar binnen overtreft het al uw verwachtingen dankzij het stucwerk, bladgoud of de mooie plafondschilderijen. Vanaf de bungalowparken in Beieren kunt u bekende en onbekende musea bezoeken. Helaas is er veel historische architectuur verwoest tijdens WO I en II maar dat wil niet zeggen dat alles verdwenen is. Ontdek het zelf.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.