Volop genieten met het gezin op de recreatieparken in Duitsland

De vakantieparken in Duitsland zijn een echte aanrader voor jong en oud. Het land is veelzijdig en waar u ook van houdt er is vast en zeker een passende bestemming te vinden. Het Bodenmeer heeft veel te bieden aan natuur... Lees meer

Populaire Vakantieparken

Vakantiepark Ferienpark grafschaft bentheim
Vakantiepark Ferienpark grafschaft bentheim
Vakantiepark Ferienhauser valmetal
Vakantiepark Ferienhauser valmetal

Speciale Vakantieparkendeals in Duitsland


Informatie

De vakantieparken in Duitsland zijn een echte aanrader voor jong en oud. Het land is veelzijdig en waar u ook van houdt er is vast en zeker een passende bestemming te vinden. Het Bodenmeer heeft veel te bieden aan natuur, watersport en flora en fauna. Met de Alpen op de achtergrond vindt u aan het Bodenmeer palmbomen, veel zon en smaragdgroen water. Op het meer liggen drie kleine eilandjes waaronder Mainau, bekende vanwege diversiteit aan planten, zeker de moeite van een bezoek waard en Reichenau met de restanten van een kloosterstad. Het havenstadje Lindau heeft sfeer, winkeltjes en schitterende wandelroutes, misschien een idee voor uw vakantie in Duitsland?


Cultuur opsnuiven met het gezin

Naast de schitterende natuur heeft Duitsland een langlopende geschiedenis die de meest uiteenlopende culturele bezienswaardigheden met zich meebrengt. Iets om te ontdekken vanaf de bungalowparken in Duitsland. De historische stad Bamberg, gebouwd op zeven heuvels, is een oude bisschops- en keizerstad. De drie historische stadscentra, Bergstadt, Inselstadt en Garnerstadt herbergen de Dom van St. Peter en Georg met het spectaculaire domplein en de oude haven. Het Museumeiland in Berlijn oftewel Museuminsel Berlin ligt midden in de Spree en is een ware tempelstad der kunsten. Hier vindt u 6000 jaar geschiedenis van de mensheid, het is het grootste en indrukwekkendste culturele investeringsproject van Europa. Dit moet u met eigen ogen gezien hebben als u Berlijn bezoekt. In Bremen vindt u het raadhuis en het Roland standbeeld, een symbool van vrijheid. Treedt in de voetsporen van Goethe en ontdek de stad Frankfurt spelenderwijs. Goethe is hier geboren en dat vindt u overal in terug, bijvoorbeeld met de Goethetoren van 45m hoog in het stadsbos. De favoriete drank van de inwoner van de stad was appelwijn, een kenmerkende drank vroeger en nu. Ontdek het zelf. Een paar bekendere bezienswaardigheden zijn het Joods Museum, het Goethehuis, de Palmentuin en Sachsenhausen, de gezelligste plek in Frankfurt.


Natuur- en cultuurroutes in Duitsland

In Duitsland hebben ze de cultuur en natuur naar een hoger niveau getild. Door het hele land liggen verschillende routes, elk met een eigen thema. U kunt dan ook vanaf alle vakantieparken in Duitsland wel een route volgen, waar kiest u voor? De Duitse Sprookjesroute neemt u mee door het hele land op zoek naar de oorsprong van Roodkapje, vrouw Holle en repelsteeltje, terwijl de Romantische Strasse u meeneemt door de geschiedenis en het heden. Langs deze route vindt je in de zomer ook alle festivals die je niet mag missen. Iedereen kent natuurlijk de vakwerkhuizen in Duitsland, een geraamte van houten balken met daartussen in felle kleuren geschilderde vakken van leem en stro. Duik de geschiedenis van de vakwerkbouw in met de diverse regionale vakwerkroutes die u meenemen langs vele prachtige stadjes. Dit is slechts een greep uit de vele thematische routes in Duitsland. Jong en oud zullen een heerlijke vakantie in Duitsland beleven met deze speciale bezienswaardigheden.

Bungalowpark aanbiedingen in Duitsland


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.