Vakantieparken in Meckelenburg Vorpommern

Bezoek onze vakantieparken in Meckelenburg-Vorpommern en ontdek de mooie streek in Duitsland, waar zowel de natuur als de geschiedenis geweldig is overal waar u kijkt. Een bijzonder voorbeeld van deze natuurlijke schoonheid... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Meckelenburg Vorpommern


Informatie

Bezoek onze vakantieparken in Meckelenburg-Vorpommern en ontdek de mooie streek in Duitsland, waar zowel de natuur als de geschiedenis geweldig is overal waar u kijkt. Een bijzonder voorbeeld van deze natuurlijke schoonheid is het Meckelenburg-Sterlitz gebied in Meckelenburg-Vorpommern, beroemd vanwege zijn rijke waternetwerk bestaande uit meerdere meren en kanalen, maar ook het overtuigende aanbod van cultuur.

Actieve vakantie in Meckelenburg-Vorpommern

Dit gebied ligt precies in het Meckelenburg Merendistrict, het grootste systeem van meren en kanalen in Duitsland. Deze schitterende plaats biedt prachtige mogelijkheden voor watersport en ook peddel en boottochten om van daaruit de beschermde plant en diersoorten te bewonderen. Een eerste klas bestemming voor dit doel is het Feldberger Meren Natuur Park, niet ver van een van onze vakantieparken in Meckelenburg-Vorpommern. Een deel van het Muritz Nationale Park ligt ook in dit gebied waar men onuitputtelijk kan wandelen en mountainbiken terwijl de bezoekers, zowel jong als oud, het grote bos en merencomplex ontdekken.

Culturele ontdekkingen in Meckelenburg-Vorpommern

De streek heeft een indrukwekkend aantal geweldige kastelen en herenhuizen waar u ook gaat, velen van hen hebben een tuin, deze zijn een eerste klas voorbeel van landschapskunst. Bezoek het Hohenzieritz Kasteel en Park gedateert uit de 18 eeuw, en het Rattey Kasteel gelegen in de schilderachtige wijnstreek. Het Neussterlitz Kasteel Park, is een zeer populaire plaats waar jaarlijks festivals van grote culturele waarde worden gehouden, van kamermuziek tot gevarieerde theatrale voorstellingen. Ontdek deze grote keuze aan mogelijkheden terwijl u in een van onze vakantieparken in Meckelenburg-Vorpommern verblijft.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.