Vakantieparken in Oostzeekust

U vindt in de omgeving van de vakantieparken aan de Oostzeekust mooie stranden en badplaatsen. In tijden van het communism mochten alleen politici surfen en zeilen, dat is verleden tijd, de natuurlijke omstandigheden zijn... Lees meer

Populaire Vakantieparken in Oostzeekust

Alle Vakantieparken

Speciale Vakantieparkendeals in Oostzeekust


Informatie

U vindt in de omgeving van de vakantieparken aan de Oostzeekust mooie stranden en badplaatsen. In tijden van het communism mochten alleen politici surfen en zeilen, dat is verleden tijd, de natuurlijke omstandigheden zijn niet veranderd dus u zult hier zeker genieten van de watersport en het strand. Boltenhagen is een van de oudste Oostzeebadplaatsen met schone stranden met een natuurlijke schoonheid, ideaal voor gezinnen. Warnemunde, Travemunde en Rugen zijn mooie badplaatsen, vrolijk met gezellige activiteiten en brede zandstranden. De Hiddensee ligt bij een eiland met mooie rotsformaties met mooie strandjes, de dromerige uitstralingen van dit eiland tijdens een vakantie aan de Oostzeekust is behouden gebleven. Bij Göhren vindt u een badplaats met mooie stranden en een levendige jachthaven.


Overige activiteiten aan de Oostzeekust

Fietsen tijdens een vakantie aan de Oostzeekust is heerlijk dankzij het afwisselende kustlandschap. U komt op heel veel plekjes waar de auto of een ander motorvoertuig niet mag komen. U vindt hier honderden kilometers aan fietspaden. Bij Boltenhagen kunt u genieten van uw welverdiende rust met Thalasso therapie en andere wellnessbehandelingen zoals massage, saunabezoek, solarium, baden nemen. Alle behandelingen hebben maar een doel, ontspanning en genezing voor het welzijn van de mens. De watersport die u vanaf de vakantieparken aan de Oostzeekust aan zult treffen , bestaat uit catamaran varen, duiken, surfen, zeilen, boten en andere uitrustingen huren. U vindt hier aan de kust machtige kliffen, brede stranden maar ook kindvriendelijk stranden vanwege het langzaam dieper worden van het water.


Bijzondere plekjes aan de Oostzeekust

De pier van Heringsdor is 508 meter lang, daarmee de langste pier van Duitsland. Ontdek vanaf de bungalowparken aan de Oostzeekust de weer moderne ‘strandkorfen’ op de stranden. De krijtrotsen van Rugen zijn wereldberoemd, terecht als u het kleurenspel en de vorm ervaart van dit mooie natuurverschijnsel aan de kust. Op hetzelfde eiland kunt u op een unieke manier vogels spotten. Bezoek het eiland Usedom met de mooie badplaatsen en ervaar de vrijheid van uw vakantie in deze unieke eilandensfeer. Liefhebbers van natuur, watersport en rust kiezen voor de vakantieparken aan de Oostzeekust.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.