De vakantieparken in Eifel-Moezel zijn een goed begin van uw vakantie

Vanaf de vakantieparken in Eifel-Moezel kunt u van alles doen, zien en bezoeken in de omgeving. Maak kennis met de wijncultuur of proef de sfeer van een schilderachtig dorpje onderweg. Een van de belangrijkste bezigheden... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Eifel Moezel


Informatie

Vanaf de vakantieparken in Eifel-Moezel kunt u van alles doen, zien en bezoeken in de omgeving. Maak kennis met de wijncultuur of proef de sfeer van een schilderachtig dorpje onderweg.

De Eifel

Een van de belangrijkste bezigheden vanaf de vakantieparken in Eifel-Moezel is het ervaren van de natuur op de fiets, op uw wandelschoenen of met de motor. Voor jong en oud is er wat te beleven zoals het Wildpark in Daun, een wild- en natuurpark met een autoroute van 8km langs dieren in de natuur. Dankzij de natuurlijke omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de Eifel. Liefhebbers van historie zullen zeker plezier beleven aan het ontdekken van de mijnen en kastelen. De mijnen van Buchet of de indrukwekkende kastelen van Dasburg of de abdij van Prüm zijn mooie voorbeelden van met zorg bewaarde stille getuigen van het leven in de Eifel. Iets heel anders maar wel spannend voor de liefhebbers is een bezoek aan het autocircuit van de Nurburgring, er zijn dagen dat u zelf kunt rijden of u kunt als bezoeker uit uw dak gaan tijdens races. Monschau is een mooie Duits stadje met vakwerkhuizen, Monreal is een typisch Anton Pieck stadje. Als u allereerst wilt relaxen, begin dan uw vakantie met een bezoek aan een kuuroord en laat u verwennen. Een vakantie in de Eifel-Moezel biedt eindeloze mogelijkheden.

De Moezel

Vanaf de vakantieparken in Eifel-Moezel ervaart u de speciale sfeer van wijndorpen, rust in de natuur, wandelingen en fietstochten langs de Moezel en het indrukwekkende landschap van de Eifel. Een plaats als Cochem is een mooi voorbeeld van een gezellige stad vanaf de vakantieparken in Eifel-Moezel. De Reichsburg is gezichtsbepalend voor deze stad. De wijngaarden bepalen hier de sfeer van het landschap. Naast de belangrijkste wijnstad Trier tijdens een vakantie in Eifel-Moezel is Koblenz ook zeker het ontdekken waard. Het ruiterstandbeeld van Wilhelm I staat op het plein. Andere mooie plaatsjes zijn Bernkastel Kues of Traben Trarbach. De eerstgenoemde trekt veel toeristen vanwege de mooie bouwstijl van de huizen. In Traben vindt u een levendige wijncultuur. Zowel de Eifel als de Moezel zijn toplocaties voor een bungalowpark Eifel-Moezel.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.