Beleef actief plezier bij de vakantieparken in de Harz

De vakantieparken in de Harz zijn een prima basis voor een actieve vakantie. Buiten het winterseizoen kunt u hier eindeloos wandelen, fietsen, mountainbiken, kano varen, bergklimmen. In de winter is de skisport en langlaufen een... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Harz


Informatie

De vakantieparken in de Harz zijn een prima basis voor een actieve vakantie. Buiten het winterseizoen kunt u hier eindeloos wandelen, fietsen, mountainbiken, kano varen, bergklimmen. In de winter is de skisport en langlaufen een fantastische bezigheid. Het witte winterlandschap is misschien dan niet het hoogste van Duitsland maar u dat wordt vele malen gecompenseerd met de sfeer, de prachtige omgeving met goede voorzieningen en de fantastische accommodaties tijdens een vakantie in de Harz. Het landschap met bossen, grotten, bergen, valleien, bergmeren en watervallen heeft elke maand van het jaar een andere en bijzondere schoonheid in de volle zon of omlijst met herfstkleuren.

Cultuur bij de vakantieparken in de Harz

De culturele rijkdom die u zult aantreffen tijdens een vakantie in de Harz. U zult in het landschap monumenten aantreffen die herinneren aan de tijd toen het nog Oost Duitsland was zoals uitkijktorens en verlaten grensovergangen. U vindt in de omgeving van bungalowparken in de Harz de mooiste historische plaatsen en steden. Het zal u al snel opvallen dat sportieve activiteiten en cultuur vaak samen gaan. Het stadje Altenau ligt 12km van de Brocken. U kunt hier ontspannen in een meer dan compleet wellnescentrum met op de achtergrond de bergen. Daarnaast kunt u hier het grootste kruidenpark van Duitsland bezoeken, voor de liefhebbers. De wintersport in Altenau bruist en spettert, zowel sportief als culinair met ‘eigen bier’. Bad Gandersheim bij Osterode kunt u omschrijven als een klein, historisch badstadje dankzij de unieke mineraalbronnen, bezoek de mooie abdij voor historische en religieuze redenen. Bad Grund is een van de oudste stadjes van de Harz, compleet met musea, wintersport, wellnescentra in de grotten. Het is een unieke dagtocht met de fiets of auto vanaf de vakantieparken in de Harz.

Winter in de Harz

Als het mooie landschap in de omgeving van de vakantieparken in de Harz bedekt wordt met sneeuw, is het een ander land met mogelijkheden voor skisport en langlaufen. Er liggen ruim 500km aan langlaufloipes dwars door de natuur. De diverse rodelbanen vormen een mooie uitdaging voor toeristen met een hoger adrenaline gehalte. De kerstmarkten in plaatsen als Goslar of Wernigerode zijn een aanrader. Conclusie; De Harz is het hele jaar door een unieke vakantiebestemming.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/