Ontdek de vakantieparken in Sauer-vakantieland

Tijdens een vakantie in Sauerland ontdekt u een schittterend stukje Duitsland. De mooie bosgebieden, stuwmeren en heuvels zijn ideaal voor hen die van sport, natuur en rust houden. Het bijzondere van dit gebied zijn de... Lees meer

Populaire Vakantieparken in Sauerland

Speciale Vakantieparkendeals in Sauerland


Informatie

Tijdens een vakantie in Sauerland ontdekt u een schittterend stukje Duitsland. De mooie bosgebieden, stuwmeren en heuvels zijn ideaal voor hen die van sport, natuur en rust houden. Het bijzondere van dit gebied zijn de historische bezienswaardigheden ogenschijnlijk nonchalant verspreid over het landschap compleet met kastelen, burchten en historische steden. U komt tijd te kort vanaf de vakantieparken in Sauerland als u het allemaal wilt zien en ervaren.


In Sauerland vindt u van alles wat

In de omgeving van de vakantieparken in Sauerland zult u de kaas en het bier van deze streek wel ontdekken. U kunt drie bierbrouwerijen bezoeken compleet met proeverij en rondleiding. De typisch Sauerlandse kaas lijkt op Emmentaler kaas, gewoon proberen, hopelijk ligt deze beschrijving dicht bij de waarheid. De grotten zijn een belangrijk onderdeel van de bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens een vakantie in Sauerland. Zo vindt u in Attendorn de bekendste en grootste druipsteengrot van Duitsland. Ervaren mijnwerkers zijn uw gidsen in de originele mijngangen, authentieker kan het niet Sauerland is een wintersportparadijs met Winterberg en Willingen als belangrijke deelnemers. In Winterberg ligt een beroemde bobsleebaan en springschans, beiden worden gebruikt voor de wereldkampioenschappen. Zomers is het een prachtig gebied voor wandelaars en mountainbikers. De Rothaarsteig-route der zintuigen of de Goetheroute zijn twee bekende voorbeelden van wandelroutes maar u kunt ook klein beginnen, geen probleem. Zorg wel voor goed schoeisel en uitrusting.


Cultuur vanaf de vakantieparken in Sauerland


Het kan allemaal. U vindt in dit vakantiegebied mooie historische steden zoals Tecklenburg of Silbach. Wat velen niet weten is dat u hier bijzondere musea kunt bezoeken. Voorbeelden hiervan zijn het Sauerlandmuseum of het Poppenmuseum in Schmallenberg. Uw herfstvakantie combineren met het Sauerland Herfst is een goed idée, HET festival van koperblazers op de meest ludieke locaties in dit gebied. Ervaar de natuur vanaf de vakantieparken in Sauerland, ontdek de stuwmeren, ooit ontstaan door het industrialisatie proces. Het zijn nu prachtige locaties waar u de natuur kunt bewonderen. Bezoek het nationaalmonument Luisenhutte aan de rand van het natuurpark Homert vanaf een bungalowpark in Sauerland. U kunt hier fantastisch wandelen, de natuur is schitterend en u kunt hier de historische hoogovencomplex bezoeken, heel bijzonder dus.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.