Vakantiehuizen in Beierse Woud

Logeer in een vakantiehuis in het Beierse Woud in Duitsland en ontdek waarom dit de meest bezochte natuurlijke omgeving van het land is. Het is het oudste nationaalpark in Duitsland en een deel van het grootste bosgebied... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Beierse Woud


Informatie

Logeer in een vakantiehuis in het Beierse Woud in Duitsland en ontdek waarom dit de meest bezochte natuurlijke omgeving van het land is. Het is het oudste nationaalpark in Duitsland en een deel van het grootste bosgebied in centraal Europa, de natuur in het Beierse woud is puur, zeer geschikt voor een avontuurlijke actieve vakantie. Daarnaast vindt u hier talloze kastelen, musea en schilderachtige tradionele dorpen ook zeer geschikt voor een culturele vakantie. Kastelen zoals Burg Falkenstein of Burg Altnußberg zijn absoluut een bezoek waard terwijl u logeert in de vakantiehuizen in het Beierse Woud tijdens uw vakantie in Duitsland.

Vakantiehuizen in het Beierse Woud in Duitsland voor een avontuurlijke actieve vakantie


Vakantiehuizen in het Beierse Woud in Duitsland stellen u in staat om de populairste buitenactiviteiten regio in Europa te ontdekken. Het wordt ook wel ´Het groene dak van Europa´ genoemd. Wandelen en fietsen op goed onderhouden paden zoals de Goldsteigroute of fietsen op de lange en korte afstandroutes, talloze mogelijkheden. Daarnaast heeft het Beierse Woud de eerste mountainbikeroutes in Duitsland, het Eldoradogebied in de St. Englmar bergen. Watersportliefhebbers komen ook aan hun trekken, er zijn talloze meren en rivieren waar men uit kan kiezen. Kajakken, zwemmen, kano varen, waterskien, boottochten maken, er zijn veel mogelijkheden op de rivier de Regen of het Perlmeer, Blaibach of de Neubarer meren. Ontdek deze schitterende bestemming vanuit uw vakantiehuizen in het Beierse Woud tijdens uw vakantie in Duitsland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.