Verwen uzelf met een voordelige lastminutes in Beierse Woud

Een vakantie bij de lastminute vakantiehuizen in het Beierse Woud heeft iedereen wat te bieden. De charme van een last minute is dat u gisteren nog niet wist dat u over drie dagen in het Beierse Woud zit, super toch? Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Beierse Woud


Informatie

Een vakantie bij de lastminute vakantiehuizen in het Beierse Woud heeft iedereen wat te bieden. De charme van een last minute is dat u gisteren nog niet wist dat u over drie dagen in het Beierse Woud zit, super toch? Dit vakantiegebied is vrij bekend, logisch als u bedenkt dat u hier een rijke geschiedenis van tradities en oude gebruiken aan zult treffen ineen prachtige omgeving. Het natuurlijke landschap biedt een grote afwisseling van kalkrotsen, druipsteengrotten, rivierdalen, bossen, kleine en grotere dorpjes, het Boheemse Woud is niet voor niets onderdeel van het Groene Dak van Europa. De hoogste berg is 1456m hoog. Het Beierse bos is het oudste nationaalpark van Duitsland. U kunt zich voorstellen dat u hier eindeloos kunt wandelen en fietsen en mountainbiken.

Cultuur in het Beierse Woud

Dit vakantiegebied bruist van activiteiten tijdens een lastminutes in het Beierse Woud. Er worden regelmatig traditionele feesten en festivals georganiseerd met een folkoristisch of religieus karakter, als u dit wilt meemaken is een vakantie plannen omtrend een evenement aan te raden. Ontdek de streekgerechten van Beieren zoals een stevige stamppot van vlees of zo mogelijk wild met zoete vruchtensauzen. In Duitsland kunt u eigenlijk in alle prijsklassen gezellig uit eten. Ontdek de cultuur van glasverwerking en kunstenaars op de route Beierse Glasstraat, deze route is 250km lang en leidt u langs Waldsassen tot aan Passau.

Actief genieten in het Beierse Woud

U vindt hier naast uw welverdiende rust, diverse gezellige activiteiten in de stad of in de natuur. Als u van plan bent om met een groep vrienden of u wilt uit eten met het hele gezin, kunt u kiezen voor gezellige plaatsen zoals Beiers Eisenstein, Regen of Zwiesel. Bij de lastminute vakantiehuizen in het Beierse Woud kunt u in de winter kiezen voor een wintersportweek of weekend. U kunt uitrustingen zoals ski’s, snowboards en schoeisel huren op de skiresorts. De sfeer is gemoedelijk en de ski-omstandigheden zijn goed verzorgd. Voorbeelden van skigebieden zijn Hohenbogen met 12,5kkm aan pistes met 13 liften, St Englmar met 8,7km aan pistes en 10 liften plus loopbanden voor de kids, Arber met 2,5km aan pistes en 7 liften, Sonnenwald en Brotjacklriegel. Er is een zwarte piste maar over het algemeen kan de professionele skisporter hier minder goed uit de voeten. Wandelen en mountainbiken tijdens een lastminutes in Duitsland in dit gebied als er geen sneeuw ligt is een plezierige bezigheid.

Gezellige plaatsen in het Beierse Woud

Rondkijken in de omgeving van de lastminute vakantiehuizen in het Beierse Woud is leuk en gezellig. U treft onderweg bezienswaardigheden aan die u misschien niet altijd verwacht. Bezoek een museum in Regen zoals het Heimatmuseum Bergreichenstein of het museum im Fressenden Haus. U kunt hier ook vier kerken bezoeken. Iets heel anders is de stad Passau, de Drierivierenstad. Hier komen drie rivieren bij elkaar. Het is een barokke stad met mooie torens, pleinen, bruggen en smalle straatjes. De Dom St Stephan is een unieke kerk in Italiaanse barokke kerk met het grootste kerkorgel van de wereld. Kunst en cultuur heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in deze stad met muziek, theater, schilderijen en beeldhouwwerken. Dankzij de drie rivieren door de stad kunt u hier kiezen voor een mooie rondvaart door de stad of het Donaudal. Ook dankzij de aanwezige rivieren liggen er prachtige wandel- en fietsroutes langs deze rivieren, ideale rustpunten van de stad. Een mooi voorbeeld van cultuur in Beieren is de stad Kempen met mooie kerken in het centrum zoals de St Mang kerk en het bijbehorende plein, het archeologische park Cambodunum en het Museumkwartier. Ontdek het tijdens de lastminutes in het Beierse Woud, u vindt hier een schat aan attracties en bezienswaardigheden.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.