Vakantiehuizen in Hessen

Een verblijf in een van de Bungalow.Net's vakantiehuizen in Hessen zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk op u achterlaten: als thuisbasis van het geografische middelpunt van Europa, kan deze prachtige staat ook het perfecte middelpunt... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Hessen


Informatie

Een verblijf in een van de Bungalow.Net's vakantiehuizen in Hessen zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk op u achterlaten: als thuisbasis van het geografische middelpunt van Europa, kan deze prachtige staat ook het perfecte middelpunt van uw actieve vakantie in Duitsland worden? Boek één van ons huisdiervriendelijke huizen in Hessen en ontdek het schilderachtige landschap, de traditionele kuuroorden en hippe stedelijke gebieden vol geschiedenis. De thuisbasis van vele nationale en voorname kwaliteit wandelpaden, het Kellerwald-Edersee National Park biedt talloze mogelijkheden voor een actieve vakantie in Duitsland en is gemakkelijk bereikbaar vanaf onze familie-georiënteerde bungalowparken in Hessen. Natuurlijk, veel van deze prachtige routes zijn haalbaar met de fiets, te paard of cross-country ski's in de winter. Boek één van de groepsaccommodaties van Bungalow.Net in Hessen vandaag nog en begin aan een heerlijke vakantie in Duitsland!

Bungalow.Net's vakantiehuizen in Hessen, de cultuur van Frankfurt

Een van de belangrijkste zakelijke en culturele centra van Duitsland is Frankfurt am Main, de thuisbasis van veel van Bungalow.Net's vakantiehuizen in Hessen. Het is een ideale plek om van een culturele vakantie in Duitsland te genieten. Afgezien van historische monumenten zoals de kathedraal van de 14e-eeuwse St. Bartholomew's, de beroemde St. Paul's Kerk en Romberg Plein, Frankfurt is ook een van de weinige Europese steden met een uitgebreide skyline. Daarnaast is Frankfurt een geweldige plek voor een shopping-vakantie in Duitsland. Wandel langs de Bergerstrasse, de langste winkelstraat in Frankfurt of ga naar Goethestrasse, de duurste winkelstraat in Frankfurt. De hoofdstad van de staat, Wiesbaden, is een van de oudste kuuroorden in heel Europa en beschikt over een indrukwekkende 26 individuele warmwaterbronnen. Het is de perfecte plek voor een wellness vakantie in Hessen. Ontdek deze Duitse staat in al zijn schoonheid vanuit een van Bungalow.Net's vakantiehuizen (met zwembad) in Hessen. Boek vandaag nog!

Groener dan groen!

Geniet van een fantastische groene natuurvakantie met Bungalow.Net's vakantiehuizen in Hessen. Met bijna de helft van de regio bedekt met bossen, is het de groenste staat in Duitsland en maakt het dit tot een fantastische bestemming voor een actieve vakantie, of je nu houdt van wandelen, skiën, mountainbiken, klimmen, vissen, fietsen of gewoon wilt ontspannen bij de rust van de natuur. Voor een fantastische wandelvakantie in Hessen kunt u kiezen uit een aantal thema-routes in de Rhön of probeer de Westerwaldsteig in de Westerwald bergen die wordt beschouwd als een van de beste Duitsland wandelpaden. Het Westerwald is ook de thuisbasis van de Wiesensee, een kunstmatig meer, waar elk jaar een jaarlijkse visserij festival wordt gehouden, en langs de kust is er zelfs een mooie golfbaan, dat is perfect voor een golfvakantie in Hessen. Wie geïnteresseerd is in meer extreme sporten kan zweefvliegen proberen terwijl dierenliefhebbers kunnen kiezen voor een natuurvakantie in de Vogelsberger bergen, de thuishaven van zeldzame dieren zoals de lynx en wilde kat. Het is zelfs het gerucht dat wolven er nog steeds rondzwerven door de bossen van de Vogelsberg. Boek een van onze chalets in Hessen waar huisdieren ook welkom zijn en ontdek de natuurlijke schoonheid van Hessen zelf!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/