Verwen uzelf met een aantrekkelijke lastminutes in Hessen

Een vakantie in Duitsland bij de lastminute vakantiehuizen in Hessen heeft jong en oud wat te bieden. De deelstaat ligt in midden Duitsland en de grootste stad is Frankfurt am Main. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Hessen


Informatie

Een vakantie in Duitsland bij de lastminute vakantiehuizen in Hessen heeft jong en oud wat te bieden. De deelstaat ligt in midden Duitsland en de grootste stad is Frankfurt am Main.

De natuur in Hessen

Naast de grotere bekende steden van Hessen zoals Wiesbaden of Kassel en natuurlijk Frankfurt staat dit vakantiegebied bekend als Groenste deelstad van Duitsland. Bijna 44% van de oppervlakte is groen, natuurpark of nationaalpark. Om u een idee te geven van het landschap en de mogelijkheden in sde omgeving van lastminute vakantiehuizen in Hessen geven we u wat cijfers. In elf natuurparken liggen ruim 12000km aan wandelpaden, 400km aan langlaufpaden en 900km aan natuurpaden begeleid door ruim 1000 parkeerplaatsen. Deze cijfers zijn indrukwekkend. Daarnaast krijgt u een paar mooie voorbeelden van natuurparken zoals de Hohen Vogelsberg, het is een vulkanisch berggebied in Midden Europa. Hier kunt u tijdens een lastminutes in Hessen fijn genieten van de natuur, van een wandeling of misschien wel een mountainbiketoer als u dat aandurft. Het enige nationaalpark in Hessen is het Kellerwarld-Edersee. Hier vindt u een bijzondere mix van bos en meren. Het Waldeckerland ligt ook in het hart van Duitsland en ook hier vindt u een bonte verzameling van dichte bossen, glooiende heuvels, weilanden en meren.

Ontdek de gezellige Duitse steden

Darmstad is een van de Duitse steden in Hessen. De Jugendstill kunstbeweging was zeer actief in deze stad. Vanwege de aanwezige universiteiten en wetenschappelijke instituten kreeg de stad de bijnaam Wetenschapsstad. De aanwezigheid van de vele studenten in de studenten zult u ervaren in de stad zelf, zowel op de terrassen en in de restaurants als in het straatbeeld. Frankfurt is de grootste stad van Hessen en Frankfurt is groot en modern, het voldoet aan 10 van de 12 voorwaarden voor de status – wereldstad -. De binnenstad ligt aan de oever van de rivier de Main. U vindt hier nog vakwerkhuizen in de Altstadt. Römerberg is het centrale plein in de stad Frankfurt. Ontdek de mooie kerken zoals de St Paulskerk of bezoek een van de musea zoals de het Historische museum. Het Goethe huis is een andere bijzondere bezienswaardigheid als u van geschiedenis houdt. Kassel is een stad aan de Fulda, hier wordt elk vijfde jaar een kunstmanifestatie rond eigentijdse kunst gehouden. Hier staat ook het Slot Wilhelmshohe in het bergpark. U kunt genieten van een uitgebreide kunstverzameling. De stad ligt op een mooie locatie in een keteldal omringd door maar liefst vijf middelgebergte. Zo heeft elke stad een eigen charme, dat kunt u alleen ontdekken als u kiest voor de lastminute vakantiehuizen in Hessen.

Musea en bezienswaardigheden in Hessen

Een bezoek aan mooie musea en bezienswaardigheden tijdens een lastminutes in Hessen is de moeite waard. Een mooi voorbeeld van een museum is het Klingspormusem in Offenbach am Main. Hier vindt u een collectie van moderne boeken, kunstboeken uit de bibliotheek van Karl Klingsport met als basis de lettergieterij in Offenbach van Klingspor. In Wiesbaden staat het museum Wiesbaden met een mooie kunstverzameling, natuurhistorische collectie en een oudheidkundige collectie. Fulda is een bisschopsstad met een museum over religieuze kunst. In het straatbeeld zult u hier vooral barokke architectuur aantreffen. In Wetzlar vindt u vele historische gevels die door monumentenzorg beschermd worden. De Dom van Wetzlar is de grootste kerk in dit stadje. In Frankfurt kunt u diverse musea bezoeken zoals het Historisch museum aan de mooie plein Römerberg. In Marburg vindt u naast de diverse kunstgalerijen en ateliers aantrekkelijke musea. Denkt u hierbij aan universiteitsmusea voor Kunst en cultuur, Religieuze kunst, Anatomie museum, de nieuwe Marburgse kunsthal en bijvoorbeeld het museum over kinderjaren en school. U verveelt zich geen moment tijdens een lastminute vakantie in Hessen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/