Vakantiehuizen in Meckelenburg Vorpommern

Ontdek deze mooie omgeving tijdens een verblijf in een van onze vakantiehuizen in Meckelenburg-Vorpommern en verzeker u zelf van een onvergetelijke vakantie in Duitsland. Mede dankzij de talloze resorts... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Meckelenburg Vorpommern

Speciale Vakantiehuizendeals in Meckelenburg Vorpommern


Informatie

Ontdek deze mooie omgeving tijdens een verblijf in een van onze vakantiehuizen in Meckelenburg-Vorpommern en verzeker u zelf van een onvergetelijke vakantie in Duitsland. Mede dankzij de talloze resorts aan de kust van de Baltische Zee, het geweldige platteland en het unieke merendistrict is Meckelenburg-Vorpommern een van de top toeristische bestemmingen van Duitsland. De ongerepte witte zandstranden, eindeloze meren en de schone lucht zijn overweldigend. Breng een bezoek aan Boltenhagen, sinsds 1803 een bekende Duitse badpaats. U heeft hier een fraai uitzicht over de baai, er ligt een breed zandstrand met promenade. Er is een vissers- en jachthaven. Er is voor ieder wat wils.

Natuurvakanties in Meckelenburg-Vorpommern

Dankzij het unieke landschap en de mooie natuur, is Meckelenburg-Vorpommern een waar toeristisch paradijs. Deze deelstaat heeft ook de langste kustlijn van Duitsland en de twee grootste eilanden Rugen en Usedom, met daarnaast nog de nodige kleinere eilandjes. Het eiland Usedom heeft een moderne strandstad, een nagebouwd "Keizers Resort". Andere opmerkelijke kustbestemmingen zijn Kuhlungsborn, Heiligendamm, Graal-Muritz en niet te vergeten het Fischland-Darf-Zingst eiland. Gelukkig zijn hier genoeg vakantieaccommodaties, zoals bijvoorbeeld een van onze vakantiehuizen in Meckelenburg-Vorpommern altijd dicht in de buurt. Watersportliefhebbers hebben een grote keus zoals zeilen, duiken, kano varen.Het staat wel bekend als "de deelstaat van de duizend meren", Meckelenburg-Vorpommern heeft het grootste netwerk van meren en kanalen in Duitsland, met de naam het Meckelenburg Meren District. Het merendistrict omvat ook het Muritz Nationale Park. Dit zeer goed bewaarde natuurgebied stelt de bezoekers in staat de beschermde plant en diersoorten te bewonderen te voet, op de fiets of op de rug van een paard.

Culturele vakantie in Meckelenburg-Vorpommern

Rostock is de grootste stad in de deelstaat  Meckelenburg-Vorpommern en is de traditionele havenstad met een gezellige sfeer. Dit bewijst het jaarlijkse Zeilfestival van Hanse, waar diverse oude schepen nog een keer uitvaren om de erfenis van de stad te herdenken, hier komen meer dan een miljoen bezoekers elk jaar. U bent bij deze uitgenodigd, en ontdek dan ook het Rostock museum, de kunstgalerijen en historische monumenten terwijl u in een van onze vakantiehuizen in Meckelenburg-Vorpommern verblijft. Schwerin is de hoofdstad van de deelstaat en is de op een na grootste stad van de deelstaat. De belangrijkste interessante bezienswaardigheid is het sprookjesachtige Schwerin Kasteel, wat op een klein eiland in het midden van een meer staat, en het spookt er volgens de legende. Daarnaast zijn er meer dan 50 aparte kuuroorden te vinden en gezonheidscentra, deze staan klaar om hun bezoekers te ontvangen met veelbelovende genezende ontspanningsmogelijkheden naar de hoogste maatstaven.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.