Vakantiehuizen in Nordrhein Westfalen

De cultuurreis naar Nordrhein-Westfalen is afwisselend en gezellig. Vanaf de vakantiehuizen in Nordrein-Westfalen kunt u kennis maken met de Duitse cultuur. In deze regio is het culturele aanbod relatief groter... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Nordrhein Westfalen

Speciale Vakantiehuizendeals in Nordrhein Westfalen


Informatie

De cultuurreis naar Nordrhein-Westfalen is afwisselend en gezellig. Vanaf de vakantiehuizen in Nordrein-Westfalen kunt u kennis maken met de Duitse cultuur. In deze regio is het culturele aanbod relatief groter dan elders in het land. Het Beethoven festival in Bonn is heel bekend, maar dat geldt ook voor de Dom van Aken. Elk zevende jaar wordt hier de Heiligdomsvaart herdacht met een bijna wereldwijde bedevaart. Ontdek Aken in al zijn glorie evenals Keulen met de vele musea. Hierbij kunt u denken aan Museum Ludwig, Romeins Germaans museum, het Kolnische stadtmuseum of het Wallraf Richrtz Museum. Het EL DE Haus is het voormalig hoofdkwartier van de Gestapo waar nu het museum over Nazi-Duitsland gevestigd is, zeker een aanrader als u van historie houdt.

Kies voor een actieve vakantie in Duitsland bij Nordrhein

U kunt op vele manieren genieten van uw actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen in Nordrhein-Westfalen. Deze regio staat bekend om de aanwezigheid van geneeskrachtige badplaatsen en kuuroorden. Hier kunt u ontspannen in moderne baden, zoutwater- en modderbaden of kiezen voor massages en relaxte behandelingen. U kunt natuur ook kiezen voor actie op de fiets dankzij de duizenden kilometers aan fietsroutes en paden. Hetzelfde geldt voor de wandelaars onder u. Daarnaast vindt u in dezelfde regio 1500 km aan waterwegen en 200 meren met 78 stuwmeren ideaal voor waterrecreatie voor alle leeftijden.Als u heel wat anders wilt, kunt u de keus maken voor het attractiepark Movie Park Germany of leef u uit in het Alpinecentrum in Kirchhellen, de langste skihal ter wereld. Er is voor ieder wat wils.

Ontdek de buitenactiviteiten in de Duitse natuur

Dankzij de afwisselende natuurlijke omgeving kunt u veel plezier beleven aan de sportieve activiteiten in de buitenlucht. De rivier de Eifel is zeer geschikt voor wildwater activiteiten zoals kajakken, hydrospeeden en raften. De Eifel is eveneens een prachtig wandelgebied dankzij de vele paden en goede bewegwijzering. In het Munsterland vindt u weinig heuvels, de fietsvakantie is heerlijk hier. Het Sauerland met het laaggebergte is een mooi gebied voor de mountainbiketochten met wat meer pit of een stevige wandeltocht. Het Teutoburgerwoud is een lage bergrug, hier vindt u rust en natuur. Als u wilt, kunt u hier heerlijk wandelen en mountainbiken midden in de natuur langs de rotsformaties van Dorenther klippen, het stadje Tecklenburg en de Teutberg. Andere mooie natuurgebieden zijn het Wesenbergland en het Rijnland. Duitsland is mooi.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/