De vakantiehuizen in Winterberg bieden rust, sport en gezelligheid

In de omgeving van de vakantiehuizen in Winterberg kunt u zomer en winter fijn genieten van de natuurlijke omgeving met heuvels die bijna bergen zijn. Winterberg ligt in de regio Nordrijn Westfalen. Lees meer

Informatie

In de omgeving van de vakantiehuizen in Winterberg kunt u zomer en winter fijn genieten van de natuurlijke omgeving met heuvels die bijna bergen zijn. Winterberg ligt in de regio Nordrijn Westfalen. Het staat vooral bekend als een bekend skigebied in Duitsland, het dichtst bijzijnde skigebied voor de Nederlanders. In de zomer kunt u hier fijn wandelen, genieten van de rust, mountainbiken in gebieden met soms stevige hoogteverschillen, lekker eten en gezellig uitgaan.

Wintersport in Winterberg

De skiliftkarusssell vormt het grootste en bekendste onderling verbonden skigebied in het Sauerland. Hier komen dus heel veel wintersporters op af vanaf de vakantiehuizen in Winterberg. Vanwege de locatie komt u hier dus veel Nederlanders tegen, het is niet heel ver en u kunt kiezen voor een kort verblijf. Er zijn 21 skiliften die samen een grote ronde maken over zes bergen met in totaal 15km aan skipistes. De deelgebieden zijn Asttenstrasse, Bremberg, Herrloch, Kappe, Asten, Poppenberg. U vindt hier heel eenvoudige oefenhellingen voor beginners op de skilatten maar ook de zwarte pistes ontbreken niet aan het aanbod van skipistes. De rodelbaan is een van de aangeboden nevenactiviteiten in de sneeuw samen met snowboarden compleet met snowboardpark, sneeuwschoenwandelen en langlaufen. De sneeuwkanonnen staan voor een groot deel garant voor de sneeuwzekerheid, de hoogte van het skigebied is niet zo hoog als in Zwitserland, Frankrijk of Oostenrijk. Daarentegen is de après-ski heel erg goed geregeld en actief, de voorzieningen voor de wintersportactiviteiten zijn modern en goed georganiseerd. Liefhebbers van bobsleden en skispringen zijn hier ook aan het juiste adres bij de vakantiehuizen in Winterberg. U vindt in het skigebied eigenlijk 11 tot 13 dorpen en plaatsen die dankzij de skiliften onderling met elkaar verbonden zijn.

Sauerland in Nordrijn Westfalen

Sauerland ligt in Hochsauerland met hoogtes rond 800m, hier vindt u ook de vakantiehuizen in Winterberg. U heeft alle reden om te kiezen voor een vakantie in het Sauerland . Een goede reden is de wintersport in Winterberg en Willingen. Een andere goede reden zijn de aanwezige meren zoals het Mohnenmeer, het Biggemeer of het Diemelmeer. Een derde goede reden zijn de aanwezige grotten bij Iserlohn of bij Attendorn, Balve en Hemer. De oude historische dorpen zijn een goede vierde reden om de omgeving van het Sauerland te verkennen, denkt u hierbi jaan Arnsberg of Meschede of Korbach. U vindt hier van alles wat zodat er altijd wel wat bij zit wat u leuk vindt om te doen of te zien. Verwen uzelf met een gezellige en sportieve vakantie in een prachtige natuurlijke omgeving in Duitsland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/