Vakantiehuizen in Rijnland Palts

Deze mooie vakantiebestemming is eenvoudig te bezoeken tijdens een verblijf in een van onze vakantiehuizen in Rijnland-Palts, het heeft internationale beroemde wijnstreken, romantische oude steden en een... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Rijnland Palts


Informatie

Deze mooie vakantiebestemming is eenvoudig te bezoeken tijdens een verblijf in een van onze vakantiehuizen in Rijnland-Palts, het heeft internationale beroemde wijnstreken, romantische oude steden en een schitterend natuurlijke schoonheid. Het schilderachtige Obermittelrhein, UNESCO werelderfgoed bezienswaardigheid heeft talloze middeleeuwse kastelen, ruïnes en veel minerale bronnen waardoor het een bijzondere toeristische bestemming is en een waar paradijs voor een actieve vakantie, een culturele ervaring van ontspanning naar de hoogste maatstaven. De vakantiehuisjes in Rheinland Pfalz bieden u dan ook een heerlijke vakantie in Duitsland.

Vakantiehuizen in Rheinland-Pfalz voor een actieve vakantie

In de zomer en winter, op 4, 2 of geen wielen, de beroemde Duitse Vulkaanroute is een uitdaging voor de actieve buitensportliefhebber in Rijnland-Palts. De ongelofelijke uitgestrektheid van de Eifelbergen vormen een schitterend vulkanisch landschap, en het verbindt drie geologische parken. Een ander hoogtepunt is het goed bewegwijzerde beroemde Rheinsteig wandelpad. Geweldige wandelingen in de natuur, fiets en mountainbiketochten langs de oever van de Rijn zijn hier realiteit. Ontdek de gezellige dorpen, wijngaarden, de indrukwekkende uitzichten, laadt uw batterij op tijdens een verblijf in een van onze vakantiehuisjes in Rheinland-Pfalz. Watersportliefhebbers kunnen eindeloos kano varen, vissen, zwemmen, windsurfen op het grootste meer van deze deelstaat, Laacher See zoals ook op andere rivierkanten van deze streek. Rijnland-Palts is de hoofdbestemming voor iemand die op zoek is naar rust en ontspanning. Het heeft een rijke erfenis van kuuroorden en talloze minerale bronnen, de deelstaat voorzag duizenden jaren oude Romeinse badplaatsen van goede voorzieningen zoals in Trier. Bezoek deze en geniet van een vakantie in een van onze vakantiehuizen in Rijnland-Palts. 

Cultuurvakantie in een vakantiehuis in Rheinland-Pfalz

Vergeleken bij de grootstedelijke gebieden is de deelstaat Rijnland-Palts een gebied met kleinere meer romantische middeleeuwse steden. De hoofdstad, Mainz is een perfecte bestemming voor een romantisch onderonsje met zijn indrukwekkende keizerlijke kathedraal gebouwd in de 10e eeuw en intieme kleine pleinen. Bezoek een vakantiehuis in Rijnland-Palts. Het is geen toeval dat Rijnland-Palts wel wordt beschouwd als het land van de wijnen in Duitsland. De deelstaat bestaat voor meer dan de helft uit wijngaarden, terwijl de hoofdstad een lid is van het prestigieuze Great Wine Capitals Global Network. Een grote aubade aan de unieke wijntradities in Rheinland-Palts is de Duitse Wijn Route. Met zijn eindeloze boomgaarden, kastelen(Hambachter Schloss, Burg Neuleiningen etc.) en wijngaarden wijnroute slingert de oudste wijnroute van het land door enkele van de meest schilderachtige landschappen in Duitsland. Er zijn genoeg accommodaties in deze regio dankzij een vakantiehuisje in het Rheinland-Pfalz. De beroemde Nurburgring zult u hier ook vinden, een van de meest beroemde top motor sport attracties.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/