Vakantiehuizen in Rugen en Usedom

Wellicht wat onbekend maar Duitsland heeft een aantal prachtige strandbestemmingen ideaal voor een vakantie aan het water, wellicht heeft u wel eens gehoord van de eilanden Rügen en Usedom, deze twee Duitse Oostzee eilanden hebben een aantal fantastische stranden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Rugen en Usedom


Informatie

Wellicht wat onbekend maar Duitsland heeft een aantal prachtige strandbestemmingen ideaal voor een vakantie aan het water, wellicht heeft u wel eens gehoord van de eilanden Rügen en Usedom, deze twee Duitse Oostzee eilanden hebben een aantal fantastische stranden en historische badplaatsen die in een mum van tijd de meeste bezoekers overtuigen van hun charme. Het eiland Rügen is de grootste en heeft de meeste zonuren. Vanuit een vakantiehuis in Rugen en Usedom kunt u beide eilanden en alle activiteiten verkennen middels een fietstocht, of zelfs de omgeving te voet verkennen, genieten van de zandstranden en gaan vissen. Stralsund is een belangrijke stad, en de historische straten zal uw verbeelding elke stap van de weg inspireren. Deze eilanden zijn een inspiratiebron voor vele kunstenaars door de jaren heen, dus een inspirerende vakantie op Rugen en Usedom is binnen handbereik.

Rugen eiland

Om wat meer gedetailleerd geïnformeerd te zijn over uw vakantie op Rugen en Usedom is het goed om wat meer te weten van deze zonnigste eilanden van Duitsland. Zo is de Rugen het grootste eiland van Duitsland, vaak beschouwd als de mooiste van het land. De krijtrotsen hier en de zandstranden zorgen voor een glamoureuze en ook sierlijk decor voor wie houdt van zwemmen en watersporten, relaxen op het strand en wandelen op oude boulevards die leiden tot prachtige meren. De stad Putbus wordt beschouwd als het culturele centrum van het eiland, bezaaid met specifieke cafés en restaurants met culinaire specialiteiten zodoende uw vakantie aan de zee in Noord Duitsland te voltooien.

Usedom eiland

Dit eiland die vaak gekscherend “de badkuip van Berlijn” wordt genoemd, is een perfecte plek om te zwemmen en te relaxen in de zon, ideaal om te ontspannen door van de zee en te genieten en van de 40 kilometer kustlijn met witte zandstranden die hier volop te vinden zijn. Het water is hier ondiep, de stranden zijn schoon, de sfeer is geweldig en de natuur en de rust die uw ziel verkwikken en een sereen gevoel van rust achterlaten, is volop aanwezig. Het binnenland van Usedom is ook geweldig om te worden bezocht, met kerken, dorpen, windmolens en meren om uw zintuigen te betoveren, bereid je dus voor op een nieuw avontuur, elke dag. Een vakantiehuis in Rugen en Usedom is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar de magie van de Baltische Zee.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.