Ervaar de sfeer bij de lastminute vakantiehuizen op Rugen en Usedom

Ontdek in Duitsland de mooie waddeneilanden vanaf de lastminute vakantiehuizen op Rügen en Usedom. Beide eilanden zijn plezierige locaties voor een wandel- en fietsvakantie in de natuur. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Rugen en Usedom


Informatie

Ontdek in Duitsland de mooie waddeneilanden vanaf de lastminute vakantiehuizenop Rügen en Usedom. Beide eilanden zijn plezierige locaties voor een wandel- en fietsvakantie in de natuur. De toeristen komen graag op deze eilanden vanwege de natuur, rust en sfeer. We geven u graag wat informatie over beide eilanden.

Rügen

Rügen is het grootste waddeneiland van Duitsland en ligt in de Oostzee. Het eiland is 935km2 groot. De hoofdplaats van het eiland is Bergen. Vanaf de lastminute vakantiehuizen op Rügen en Usedom kunt u ook ander plaatsen op het eiland bezoeken zoals Sassnitz, Binz, Garz en Putbus. Het hoorde tot de val van de DDR bij OostDuitsland. Putbus was ooit de eerste badplaats in Duitsland. Het landschap van het eiland biedt mooie natuur met drie natuurparken, mooie stranden en hoge krijtrotsen zoals de Konigstuhl op het eilandgedeelte van Jasmund. Hiddensee is zijdelings een deel van het eiland in de vorm van een strandwal. De badplaats Binz is een historische kustplaats met duinen, krijtrotsen, baaien en brede stranden. In het binnenland zult u bossen en koolzaadvelden ontdekken terwijl u rondkijkt in de omgeving van de lastminute vakantiehuizen op Rügen en Usedom. Hiddensee biedt mooie witte stranden en vlakbij ligt het Waddenlandschap nationaalpark. De bekende krijtrotsen in het nationaalpark Jasmund hebben al vaak model gestaan voor fotografische kunst en schilders zoals David Friedrich. U kunt bij elk nationaalpark inschrijven op een informatieve rondleiding met aandacht voor de kids. Het Waddenlandschap trekt vele vogelsoorten voor broedplaatsen en rustplaatsen tijdens hun trektocht.

Usedom

Ontdek het mooie eiland eiland in de Oostzee voor de kust van Pommeren vanaf de lastminute vakantiehuizen op Rügen en Usedom. Het eiland is middelgroot met 445km2. De grootste plaatsen op het eiland zijn Usedom en Zinnowitz. Peenemunde op het noordpunt van het eiland heeft naamsbekendheid opgebouwd tijdens WOII, hier werden de V1 en V2 vliegtoestellen getest. Het eiland heeft de bijnaam van Badkuip van Berlijn, omdat de strandvakantie en watersport een belangrijke bron van inkomsten is voor het eiland. Eigenlijk is het geen eiland want het heeft twee vaste verbindingen met het Duitse vaste land en de veerdienstverbindingen met drie landen. Volgens de statuten schijnt op dit eiland 1900 uur per jaar de zon, dit zijn de meeste zonuren voor Duitsland. U vindt hier luxe badplaatsen zoals Bansiin, Heringsdorf en Ahlbeck, in de 19e eeuw kwamen de Duitse keizers hier voor hun plezier voor een strandvakantie. De watersport op beide eilanden is goed verzorgd en biedt mogelijkheden voor zeilen en surfen. U kunt op locatie een uitrusting huren en lessen nemen. Als u wat rond wilt kijken in de omgeving bezoek de havenplaats Stralsund, hier kunt u trouwens ook heel plezierig surfen en zeilen. Beide eilanden hebben hun eigen charme. Als u wilt genieten van de natuur in een eilandensfeer, bent u op beide eilanden aan het juiste adres.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.