Kies voor een topvakantie bij vakantiehuizen in Saksen

Bij de vakantiehuizen in Saksen wordt uw sprookjesvakantie werkelijkheid. U ontdekt het in de stad Bremen vanouds een vrije hanzestad, nu een enclave in Nedersaksen. U kunt hier daadwerkelijk kennis maken met de... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Saksen


Informatie

Bij de vakantiehuizen in Saksen wordt uw sprookjesvakantie werkelijkheid. U ontdekt het in de stad Bremen vanouds een vrije hanzestad, nu een enclave in Nedersaksen. U kunt hier daadwerkelijk kennis maken met de sprookjesfiguren van de gebrouders Grimm namelijk de Bremer muzikanten in de vorm van een ezel, hond, kat en haan. Het verhaal is prachtig evenals de monumenten die u nog overal in de stad tegenkomt. Moet u zich voorstellen, Bremen is slechts een van de diverse mooie steden. Saksen is een mooie vakantiebestemming met Hannover als hoofdstad. De oost Friese Waddeneilanden zijn een schitterend onderdeel van dit gebied.

Geniet actief van dit mooie gebied

Een actieve vakantie in Saksen biedt talloze mogelijkheden . We geven u graag een paar voorbeelden. Wist u bijvoorbeeld dat er bijna 80 golfbanen liggen vanaf de vakantiehuizen in Nedersaksen, u kunt dus kiezen uit de locaties. U vindt deze banen aan de kust, in de bossen en op de heide. Ontdek Saksen fietsland op een van de vele routes door de natuur, van dorp naar dorp of anders. Een strandvakantie met gezellige watersportactiviteiten bij de Oost Friese Waddeneilanden is geweldig vanwege de sfeer en natuurlijke omgeving. Wandelen, of het nu langs het strand, over de Lunerheide of door de bossen is altijd heerlijk en ontspannen, u kunt net zo ver gaan vanaf de vakantiehuizen in Saksen als u zelf wilt. Wadlopen is natuurlijk een bijzondere ervaring, wandelen over de zeebodem bij laag water, DAT kan alleen bij de Waddeneilanden met gids, mits u de instructies correct volgt een topervaring.

Cultuur en Saksenzijn nauw met elkaar verbonden

Vanaf uw vakantiehuisje in Saksen kunt u op vele manieren kennis maken met dit kenmerkende vakantiegebied. Zo kunt u in Norden het theemuseum bezoeken of eet versgevangen haring of gerookte paling aan de Steinhuder zee. Twee bekende UNESCO werelderfgoederen van grote historische waarde zijn de bouwkunst in Hildesheim inclusief binnenstad en de mijn Rammelsberg in Goslar. Bezoek een van de vele kastelen tijdens een vakantie in Saksen zoals het kasteel van Marienburg. Liefhebbers van historie, cultuur en architectuur zullen hier talloze interessante bezienswaardigheden aantreffen. Met Saksen kiest u voor afwisseling.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.