Vakantiehuizen Informatie

Vakantiehuizen in Moliets et Maa

Een verblijf in de vakantiehuizen in Moliets et Maa is heerlijk afwisselend dankzij de geografische ligging. Aan de ene kant ligt het water, dan de kust van les Landes en dan op korte afstand de groene dennenbossen. Een vakantie aan de Franse kust is niet... Lees meer

Informatie

Een verblijf in de vakantiehuizen in Moliets et Maa is heerlijk afwisselend dankzij de geografische ligging. Aan de ene kant ligt het water, dan de kust van les Landes en dan op korte afstand de groene dennenbossen. Een vakantie aan de Franse kust is niet voor niets populair bij vele jaarlijks terugkerende vakantiegangers. Het ligt in de Franse provincie Landes-Aquitanië.

Een actieve vakantie in les Landes

De brede zandstranden bieden plezierige mogelijkheden voor de surfsport, een strandvakantie of een strandwandeling. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een tocht met de kano op het Etang de Leon meer. Wandelen en fietsen in de omgeving van Moliets et Maa is heerlijk, ook weer dankzij de afwisselende natuurlijke omgeving. De golfbaan is een bekende in Frankrijk, de 9e golfbaan van Frankrijk. Daarnaast vindt u hier brede stranden aan de Atlantische kust en een gezellige badplaats. Of u nu wilt surfen, zeilen, vissen of waterskien, het kan allemaal bij Leon. De mondaine Biarritz op 75km is een mooi doel voor een dagtocht. Zo treft u een tennisbaan en manege aan, 3km verderop. Het is een leuke vakantiebestemming zonder leeftijdsgrens.

Cultuur in Moliets et Maa

Als u rondkijkt tijdens een vakantie in Moliets et Maa, ontdekt u al snel de huizen in traditionele bouwstijl van de regio. Dit geeft het stadje een rustige en authentieke uitstraling. Breng een bezoek aan de havenplaats Capbreton op 25km, proef de maritieme sfeer en probeer een terrasje met een Frans wijntje of een vers visgerecht. U zult in deze regio een plezierige sfeer en gastvrijheid ervaren. Voor hen die na een dagje strandje een avondje willen stappen, kunnen hier uitstekend terecht. Een vakantie in Moliets et Maa biedt voor iedereen wel wat wils.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.