Vakantiehuizen in Auvergne

Geniet actief vanaf de vakantiehuizen in Auvergne. Het is een fietsgebied bij uitstek tussen Bourbonnais en de bergen in Cantal. U vindt hier fietstochten voor het hele gezin, voor wielrenners met uitdagende afdalingen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Auvergne


Informatie

Geniet actief vanaf de vakantiehuizen in Auvergne. Het is een fietsgebied bij uitstek tussen Bourbonnais en de bergen in Cantal. U vindt hier fietstochten voor het hele gezin, voor wielrenners met uitdagende afdalingen, voor mountainbikers en voor hen die er echt een trektocht van maken. Uniek voor dit landschap is de ongerepte natuur bij de vulkanen. Er worden diverse tochten om en nabij de vulkanen aangeboden. Er bestaat zelfs een wandelroute langs 80 vulkanen. Watersportrecreatie viert hoogtij in de Auvergne. Kijk rond in de omgeving en ontdek de rivieren, heldere bronnen, zandstrandjes, meren en waterplassen. Denkt u hierbij aan mogelijkheden voor raften en kano varen, zeilen en surfen op de stuwmeren. Vergeet ook de bergen niet met uitdagingen voor klimmen, parapenten of een ballonvaart maken. 

Maak kennis met de Franse cultuur in Auvergne

Het landschap huisvest vele stille getuigen van de historie van de regio. Vanaf de vakantiehuizen in Auvergne zult u op diverse plaatsen tijdens een rondtocht de diverse kastelen ontdekken of wat er van over is. Een paar mooie voorbeelden hiervan zijn Bourbon, Huriel, Hisson en Billy. Ontdek ook de gerenoveerde kastelen zoals Lapalisse en Polignac of de landgoederen zoals bij Effiat en Davayat. Dankzij de mooie omgeving zult u regelmatig een museum of tentoonstelling aantreffen met kunst of historische gebruiksvoorwerpen. Gebaseerd op de historie zult u ook Romaanse bouwstijlen ontdekken zoals bij de kerk van Ambert of de kloosterkerk van Chaie Dieu. Als u van moderne kunst houdt, kiest u dan voor musea in Saint Etienne, Clermont Ferrand voor Schone kunsten.

Kies voor een bijzondere vakantie in Frankrijk

Frankrijk is een bijzonder vakantieland vanaf de vakantiehuizen in Auvergne. Ontdek de regio op een speciale manier tijdens het rijden van de kazenroute. Op deze route maakt u kennis met vele streekproducten van kaas tot gebak. In dezelfde regio kunt u ontspannen in een kuuroord waar licht- en aromatherapie de hoofdrol spelen. Op deze manier kunt u nieuwe energie opdoen en ontspannen in een prachtige omgeving. U kunt ook kiezen voor andere thermen, elk heeft zijn eigen specialisme en natuurlijke bron, zoals melk en natuurlijke waterbronnen dankzij het vulkanische landschap. Voor een speciale actieve vakantie met een stevig adrenaline gehalte is parachutespringen, quad rijden dwars door de natuur of delta vliegen een aanrader. Een wandeling in en langs de vulkanen is onvergetelijk.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.