Centraal gelegen vakantiehuisjes in Île de France en Parijs

Even er lekker tussenuit? Dan is het in een van onze vakantiehuizen in Île de France of Parijs goed toeven. Je bent er zo vanuit Nederland en het is meteen een hele andere wereld. Parijs en Versailles, De Notre Dame... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ile de France Parijs


Informatie

Even er lekker tussenuit? Dan is het in een van onze vakantiehuizen in Île de France of Parijs goed toeven. Je bent er zo vanuit Nederland en het is meteen een hele andere wereld. Parijs en Versailles, De Notre Dame, het Louvre en natuurlijk Disneyland Parijs zijn al genoeg voor een vakantie in Île de France en Parijs.

Wat moet je zien?

Vanuit onze vakantiehuizen in Île de France en Parijs is de stad Parijs nooit ver weg. Hier moet je natuurlijk in Quartier Latin geweest zijn en de Sacré Coeur gezien hebben. De Moulin Rouge waar Toulouse Lautrec veel van zijn tijd doorbracht, de Eiffeltoren, De Notre Dame, het Louvre, Centre Georges Pompidou, de Champs Elysées en de Arc de Triomph. Op de Boulevard de Montparnasse ga je natuurlijk een keer eten in La Coupole waar beroemdheden als Simone Signoret en Sartre dagelijks kwamen. Op de Marché aux Puces, de Parijse vlooienmarkt in Saint Ouen, ga je op zoek naar leuke koopjes en langs de Seine kijk je op de boekenmarkt naar mooie prenten en boeken. Tijdens je vakantie in Île de France en Parijs kom je tijd te kort.

Activiteiten in Parijs

Met kinderen op vakantie in Île de France en Parijs is er aan Disneyland Parijs natuurlijk geen ontkomen aan. Dit gigantische attractiepark is een feest voor jong en oud. Tegenwoordig kan je Parijs ook op de fiets ontdekken. Wel oppassen want de Parijse automobilisten zijn er nog niet helemaal aan gewend. Bij het Jardin des Plantes vind je het Nationaal Historisch Natuur Museum wat met kinderen ook heel interessant is. Zij kunnen hier allerlei interactieve spelletjes en proeven doen. Hier zie je allerlei diersoorten, ook de uitgestorven soorten. Voor wie de Eiffeltoren wil zien, neem de trap. Dat vinden kinderen ook fantastisch. Het kasteel van Versailles is voor jong en oud een overrompelende plek. Het is onbegrijpelijk dat dit enorme complex het bezit was van één persoon, Lodewijk de XIV, die hier in zoveel weelde leefde. ’s Avonds terug in je vakantiehuis in Île de France en Parijs voel je je weer lekker thuis en voldaan. Het is echt de beste vakantie in Frankrijk.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.