Vakantiehuizen in Jura

De culturele reis in Frankrijk vanaf de vakantiehuizen in Jura is geweldig. Tot op 1300 meter hoogte vindt u prachtige bossen in deze regio. De fruitteelt en de wijngaarden zijn gezichtsbepalend voor deze regio. Midden in dit landschap... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Jura


Informatie

De culturele reis in Frankrijk vanaf de vakantiehuizen in Jura is geweldig. Tot op 1300 meter hoogte vindt u prachtige bossen in deze regio. De fruitteelt en de wijngaarden zijn gezichtsbepalend voor deze regio. Midden in dit landschap kunt u het kasteel van Arlay bezoeken, een oud klooster uit 1770 met een schat aan historie. Het park om het kasteel is een fokstation voor wilde dieren. Arbois ligt schilderachtig tussen de wijnhellingen, de wijnkelder is opengesteld voor bezoekers. Ontdek de oude huizen op de place de la Liberte of het wijnbouwmuseum. Bezoek Baume les Messieurs met de abdij en kerk. Dôle is een historisch stadje waar Louis Pasteur geboren, er is nu een museum over zijn leven en werk. Ontdek de sfeervolle stadjes en dorpjes in Frankrijk.

De actieve vakantie in Frankrijk bruist van energie

De natuurlijke omgeving vanaf de vakantiehuizen in Jura biedt talloze mogelijkheden voor een afwisselende vakantie. De Jura kunt u omschrijven met woorden als grotten, bergplooien, waterstromen, stalactieten en zoutformaties. Daarom kunt u hier kiezen voor raften, canyoning, bergklimmen, abseilen maar ook wandelingen maken of mountainbiken in de natuur. Het is een prachtig gebied voor een dagexcursie naar de watervallen en druipsteengrotten. Heel bijzonder zijn de ruiterpaden door het landschap. In de winter kunt u hier kiezen voor de wintersport zoals bij het skigebied Monts met 50 km aan skipiste, goede skiliften, langlaufloipes en routes voor sneeuwschoen wandelen. Check internet voor een skiresort wat aansluit bij uw mogelijkheden. Zomer en winter is de Franse Jura een schitterende vakantiebestemming voor sportieve activiteiten in de frisse lucht.

Een vakantie in de Jura is bijzonder voor jong en oud

Vanaf de vakantiehuizen in Jura kunt u kennis maken met een oud berggebied. De hoogste bergtop in Frankrijk is Cret de la Neige op 1718 meter. Het karstgebergte is een prachtig stuk natuur met druipsteengrotten en stalagmieten. Ontdek Salins les Bains, de zoutmijnen sinds de Romeinse tijd in gebruik met een diepgang van 250 meter. Naar de bedevaartplaats van OLV de la Salette vindt u een bijzondere dagtocht boven Cops. Er staat een basiliek, gebouwd door een priesterbroederschap. Bezoek het keteldal van Gavarnie, groot en hoog. De muur staat bij de grootste waterval van Europa en de beroemde Breche de Roland. Dit is een imposante kloof van 100 meter hoog en 40 breed waar u oog in oog komt te staan met een van de Franse wonderen der natuur.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.