Ontdek de rijkdommen van Jura tijdens een last minute in Frankrijk

De Jura in Frankrijk is rijk aan culturele schatten. Als u een toertje maakt op de fiets, op de motor of met de auto tijdens een last minute vakantie in Jura zult u dat al snel merken. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Jura


Informatie

De Jura in Frankrijk is rijk aan culturele schatten. Als u een toertje maakt op de fiets, op de motor of met de auto tijdens een last minute vakantiehuizen in Jura zult u dat al snel merken. Zo vindt u in Saint Claude het museum van diamantairs en pijpenmakers. In Arlay kunt u het kasteel bezoeken, in het park rond het kasteel is een fokstation voor wilde dieren opgezet. Voor de kenners; een bekende wijn is de Vin Jaune, ontdek de wijngebieden in de Jura. Bezoek een wijnboerderij of wijnkelder, een absolute aanrader voor liefhebbers. Kaassoorten in Frankrijk zijn wereldberoemd, de Raclette staat op de naam van de Jura. Ontdek de Franse gastronomie vanuit de last minute vakantiehuizen in Jura.

Typisch de Jura

Bezoek de typisch Franse dorpen vanaf de last minute vakantiehuizen in de Jura zoals Arbois. Hier vindt u mooie kerken, een stadhuis in een voormalig klooster en een wijnbouwmuseum. De wijngaard van Pasteurs ligt hier vlakbij. Ontdek de abdij uit de 6e eeuw bij Baume les Messieurs, het ligt vlakbij het keteldal Cirque de Baume. Lons le Saunier is wat toeristischer met het imago van een badplaats met actieve warmwaterbronnen. Een ander plaatsje Morez ligt in het Bienne dal, hier worden sinds 225 jaar klokken en brillen gemaakt. Ervaar de kenmerkende sfeer van een last minute vakantie in de Jura.

Het natuurlijk landschap

U treft een bijzonder landschap aan rond de last minute vakantiehuizen in Jura. De watervallen van Herisson zijn wel het bekendst in deze regio. Het water ‘valt’ 280 meter naar beneden en eindigt in zeven watervallen, er loop een wandelpad naar het hoogste punt Ilay, uiteraard met goede schoenen. Naar boven wandelend komt u nog andere watervallen tegen. In het landschap van de Jura vindt u veel bossen, Jura is de Latijnse vertaling voor bos. U zult hier zeer oude bomen aantreffen. Daarnaast kunt u met een last minute in de Jura diverse druipsteengrotten met stalactieten ontdekken.

Actief genieten in de natuur

Bij de last minute vakantiehuizen in de Jura kunt u kennis maken met het merengebied bij Clairvaux, maak een boottocht of kies voor de watersport op het meer van Vouglans. Maak een wijntoer langs de wijnboerderijen zoals de Routes des Vins du Jura, u komt langs de mooiste plekjes die u zelf nooit ontdekt zou hebben. Wandelen en fietsen is heerlijk tijdens een last minute in de Jura. Van massatoerisme is hier nog geen sprake, u vindt hier wel rust en ruimte en natuur. Verwen uzelf met een last minute vakantie in de Jura.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.