Bij de vakantiehuizen in Nord Pas de Calais kunt u onbezorgd genieten

De last minute vakantiehuizen in Nord Pas de Calais hebben veel te bieden. U beleeft veel plezier aan mooie tochten in de natuur, door de sfeer te proeven in de steden en het kennis maken met de cultuur. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Nord pas de Calais


Informatie

De last minute vakantiehuizen in Nord Pas de Calais hebben veel te bieden. U beleeft veel plezier aan mooie tochten in de natuur, door de sfeer te proeven in de steden en het kennis maken met de cultuur. De regio heeft kenmerkende streekprodukten, zoals de oude kaassoort Lille, de Maroilles en de kazen van d’Avesnes. Ook liggen hier 15 traditionele bierbrouwerijen voor u om te ontdekken. Bezoek een van de Estaminets, waar men samen bijpraat in een authentiek Vlaams decor onder het genot van regionale specialiteiten. Daarnaast kunt u talloze musea bezoeken zoals het musee de Roubaix, het museum voor Schone kunsten. Er is van alles te doen met de last minutes in Nord Pas de Calais.

Actief genieten aan de kust

Een last minute vakantie in Nord Pas de Calais is fantastisch voor het hele gezin, een mooie plek is bijvoorbeeld de kuststrook bij Duinkerken tot Berck sur Mer. Met eb is het strand één groot speelveld voor jong en oud. Ook worden hier de ‘nieuwe sporten’ steeds populairder zoals strandzeilen, kitesurfen en speedsailen. De kuststrook bij Cote d’Opale is zeer geschikt voor wandelen, kajakken en paardrijden. Le Touquet Paris strand is uitgegroeid tot een bekende badplaats. Station Kid is de benaming voor kindvriendelijk strand, u vindt er 10 in Nord Pas de Calais. De badplaats Wissant ligt aan de Cote d’ Opale, het is de parel van Opale. Het is een haven met ambachtelijke visserij, de vis wordt bijna vanaf de boot verkocht bij thuiskomst. U kunt er fijn wandelen en de kleine vissershuisjes en de schitterende kustvilla’s wisselen elkaar met regelmaat af . Dit is een van de beste zeillocaties van Europa. Aan de ongerepte kust vanaf de last minute vakantiehuizen in Nord Pas de Calais in Platier d’Oye kunt u ideaal vogels spotten.

Overige activiteiten in Nord Pas de Calais

Dankzij de goede voorzieningen is een fietstocht eenvoudig te realiseren, u vindt hier meer dan 80 fietsroutes, al of niet met thema, al of niet voor gezinnen met kinderen. Golfen in de regio is bijzonder, wat denkt u van de mooie golfbanen vlak aan de kust? Paardrijden bij de manege, langs de kust of door het binnenland met gids is een plezierige activiteit vanaf de last minute vakantiehuisjes in Nord Pas de Calais. De wandelpaden en routes leiden u dwars door de regio met thema’s, door de natuur, van dorp naar dorp. U kunt net zo ver wandelen als u zelf wilt. Als u wat meer uitdaging wilt kunt u kiezen voor een ballonvaart, tocht met quad. U komt tijd te kort als u alles wilt zien en doen wat u leuk vindt met een last minute vakantie inNord Pas de Calais.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.