Maak kennis met het veelzijdige last minute in Bretagne

Met de last minute vakantiehuizen in Bretagne kunt u fijn rondkijken in de omgeving. De natuurlijke omgeving met een prachtige kustlijn is prachtig. U kunt als cultuurliefhebber op veel manieren genieten... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Bretagne


Informatie

Met de last minute vakantiehuizen in Bretagne kunt u fijn rondkijken in de omgeving. De natuurlijke omgeving met een prachtige kustlijn is prachtig. U kunt als cultuurliefhebber op veel manieren genieten van historische bezienswaardigheden en tijdens een bezoek aan een stad of traditioneel vissersdorp. Ontdek de havens tijdens een last minute vakantie in Bretagne. Brest is de grootste haven na Marseille, een wandeling over de kade geeft een mooie indruk van de stad. In Lorient vindt u vijf havens, van jachthaven, tot vissershaven tot handelshaven en passagiershaven. Het museum van Eric Tabarly is een must. Le Guilvinec is een vissershaven met een traditionele uitstraling, compleet met rondleiding voor volwassenen en een quiz route voor de kids.

Historische en culturele uitstapjes

Rondkijken in de omgeving tijdens een last minute vakantie in Bretagne is zeker de moeite waard als u geïnteresseerd bent in de historische en culturele achtergrond van uw vakantiebestemming. In Bretagne kunt u de zogenaamde Villes d’ Art et d’ Histoire ontdekken, dit zijn kunstzinnige en historisch dorpen. Voorbeelden hiervan zijn Dinan, Fougeres, Nantes, Quimper, Vitre of Vannes. In de buurt van Carnac is een vindplaats van ruim 3000 rechtopstaande stenen, ook wel menhirs genoemd. De vuurtorens aan de kust van Bretagne zijn gezichtsbepalend. Phare van Kerbel is er een van, opengesteld voor bezoekers.

Actief genieten in Bretagne

Vanaf de last minute vakantiehuizen in Bretagne wordt een actieve vakantie waarheid. Zo vindt u in deze mooie Franse regio een netwerk van routes deels door de natuur, de zogenaamde voies vertes. Hier is gemotoriseerd verkeer niet welkom. Wel kunt u als voetganger, fietser, rolstoelgebruiker, skater of ruiter genieten van de mooie omgeving. De Veloroutes (fietsroutes) lopen door schilderachtige stadjes en dorpjes, met een merendeel aan groene paden. De last minute vakantiehuizen in Bretagne maken uw last minute in Frankrijk nog aantrekkelijker. Dankzij de geografische ligging is een boottocht heel logisch en leuk langs de kust. Bretagne heeft oude zeilschepen in ere hersteld, zodat u als toerist nu de omgeving op het water kunt verkennen in een heel bijzondere sfeer.

Mooie badplaatsen in Bretagne

Langs de kust vanaf de last minute vakantiehuizen in Bretagne kunt u mooie badplaatsen bezoeken. Denkt u hierbij aan Saint Malo, in 1944 bijna volledig verwoest. Nu is het een mooi drukke haven met jachthavens, dankzij de onbeschadigde stadswallen heeft deze stad een bijzondere uitstraling. U vindt in Saint Malo een schitterende mix van historie, musea, stranden en cultuur. Hetzelfde kunt u verwachten van een last minute in Bretagne zelf.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.