Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ontdek met Kerst de voordelige vakantiehuizen in Bretagne

Uw vakantie bij de vakantiehuizen voor Kerst in Bretagne is leuk voor jong en oud. De feestdagen door brengen in Bretagne is heel plezierig als u van sfeer en lekker eten houdt. Een Kerstvakantie in Frankrijk heeft vele... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Bretagne


Informatie

Uw vakantie bij de vakantiehuizen voor Kerst in Bretagne is leuk voor jong en oud. De feestdagen door brengen in Bretagne is heel plezierig als u van sfeer en lekker eten houdt. Een Kerstvakantie in Frankrijk heeft vele charmes,we laten u graag hiermee kennismaken.

Kerstmarkten in Bretagne

Jaarlijks kunt u in december vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Bretagne in Rennes op het Place du Parlement de sfeer van een Kerstmarkt ervaren. U vindt hier lichtjes en lekkernijen, ambachtelijke kerstprodukten en kleding, culinaire kerstverwennerijen. De glühwein of cider in Bretonse stijl is hier een onderdeel van. Dit is een bijzondere manier om de hoofdstad van Bretagne te ontdekken. Op dezelfde markt verkopen plaatselijke kunstenaars hun kunstwerken. De kerstmarkt in Saint Malo biedt een exotische wintertuin met houten chalets. Hier kunt u samen met de kerstman plezier beleven aan de muziek, kunstatelier en andere attracties. Hoewel de Kerst nog heel sterk een familiefeest is in Frankrijk, is een wandeling over een kerstmarkt tijdens de kerstdagen of adventstijd altijd gezellig.

Ontdek de steden van Bretagne

Bretagne heeft een heel eigen sfeer binnen Frankrijk. Neem bijvoorbeeld de stad in Rennes. Ondanks de brand in 1720 biedt de stad nog steeds een authentieke sfeer met vakwerkwerkhuizen en smalle straatjes. Ontdek de omgeving tussen Place de Lices en de Kathedraal, dit is bewaard gebleven tijdens de brand. Vitre en Fougeres zijn twee stadjes aan de grens. Het kasteel in Fougeres is een populaire toeristische trekpleister. Bij Vitre aan de Vilaine kunt u een mooie wandeling over de vestingwallen maken met een prachtig uitzicht over de vallei van de Vilaine. De Rue Beaudrairie is een prachtig oud stadsgedeelte. Cancale is een vissersdorp met een oesterkwekerij, opengesteld voor bezoekers.Dit zijn mooie excursies vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Bretagne. De stranden hier zijn kiezelstranden, een wandeling is hier plezierig maar trek wel goede schoenen aan. Rondkijken in Bretagne is leuk tijdens de sfeervolle decembermaand.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.