Geniet midden in de natuur met een last minute in de Elzas

Het is heel vanzelfsprekend dat liefhebbers van natuur, cultuur en buitenactiviteiten voor de last minute vakantiehuizen in de Elzas kiezen. De mogelijkheden zijn talrijk aanwezig. Dankzij de heuvels, velden, wijngaarden, laagvlakte bij... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Elzas


Informatie

Het is heel vanzelfsprekend dat liefhebbers van natuur, cultuur en buitenactiviteiten voor de last minute vakantiehuizen in de Elzas kiezen. De mogelijkheden zijn talrijk aanwezig. Dankzij de heuvels, velden, wijngaarden, laagvlakte bij de Rijn en de toppen van de Vogezen kunt u fijn wandelen en fietsen in de natuur. Tenminste als 6500km aan wandelpaden en 650km aan fietspaden genoeg zijn voor u. In de meren kunt u heerlijk zwemmen, de bergtoppen zijn een paradijs voor de wintersport. In de zomer is een vakantie met het hele gezin niet compleet zonder een bezoek aan een van de waterpretparken. Paardrijden bij de manege of een buitenrit met gids bieden veel ontspanning. De aanwezige golfbanen zullen veel liefhebbers aantrekken. U vindt diverse avonturenparken in de Elzas, in de vorm van boomklimparken compleet met kabelbanen en touwbaantrajecten. Parachutespringen en ballonvaarten maken behoren ook tot de mogelijkheden tijdens een last minute in de Elzas.

Een regio vol cultuur

De regionale keuken die de restaurants rond de last minute vakantiehuizen in de Elzas serveren is zeker het proberen waard. De streekgerechten staan bekend als ‘stevige kost’. Een paar bekende voorbeelden van culinair Elzas zijn de wijn en de kaas, wat denkt u van Elzasser Flammkuchen? Straatsburg is de hoofdstad van de regio en zeker een bezoek waard. Het heeft een binnenhaven, een gezellig centrum en de universiteit is sfeerbepalend voor de stad. U vindt hier zowel dure als restaurants als eenvoudige eetgelegenheden in de stad. Met de Straatsburgpas kunt u vaak met korting bezienswaardigheden ontdekken of een rondvaart maken, informeer op locatie naar de details. De Looierbuurt met mooie vakwerkhuizen, dakkapellen en kleine straatjes is heel bijzonder. Het aanbod van musea zowel in Straatsburg als elders is groot en gevarieerd en mag niet ontbreken tijdens een verblijft in de last minute vakantiehuisjes in de Elzas.

Natuurlijk genieten in de Vogezen

Het natuurlijke landschap van de Elzas is afwisselend. U vindt hier twee natuurparken Ballons des Vosges onderdeel van de indrukwekkende Vogezen. Verder kunt u hier genieten van beschermde natuur dankzij de 21 natuurreservaten met beboste hellingen, bergen, meren en watervallen. Daarnaast kunt u mooie parken tijdens een last minute vakantie in de Elzas bezoeken zoals het park van Wesserling, mooie tuinen zoals bij Haut Chitelet met prachtige bloemen en tuinlandschappen. De waterval van Nideck is ook een aanrader op 534m hoogte met een waterval van 25m. Ontdek het allemaal met onze fijne last minute vakantiehuizen in de Elzas.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.