Vakantiehuizen in Gruissan

Gruissan ligt in de provincie Aude regio Languedoc Roussillon. U ontdekt vanaf de vakantiehuizen in Gruissant ; het dorp, de haven en de stad. Als u het dorp van bovenaf zou bekijken ontdekt u een soort van spinnenweb. De huizen van de... Lees meer

Informatie

Gruissan ligt in de provincie Aude regio Languedoc Roussillon. U ontdekt vanaf de vakantiehuizen in Gruissant ; het dorp, de haven en de stad. Als u het dorp van bovenaf zou bekijken ontdekt u een soort van spinnenweb. De huizen van de vissers en wijnbouwers, draaien als een wenteltrap om de Tour de Barberousse, kenmerkend voor deze regio zijn deze okerkleurig met roze daken.

Het dorp Gruissan

Het was vanouds een vissersplaatsje maar groeide uit tot een eigen badplaats van Narbonne. Het ligt rond een rots met kasteeltoren, gezichtsbepalend voor de skyline van het dorp. De wijk met 1300 paalwoningen is leuk om te bezoeken, om praktische redenen gebouwd vanwege de regelmatige overstromingen. De voormalige visserswoningen zijn nu populair als vakantiehuisjes. Ongeveer 4km van het dorp ligt het zeemanskerkhof aan het pad naar de kapel Notre Dame des Auzils. In de kapel hangen foto’s van ex-zeelieden die wel! veilig thuis kwamen na de zeevaarten. Deze vakantie in Gruissan is kleinschalig en gezellig.

Ontdek de omgeving van Gruissan

Het dorp ligt aan het meer van Gruissan. Door de verzanding onstond er aan de andere kant van het meer de nieuwe jachthaven, Etang du Grazel. Proef de sfeer in de haven en pak een terrasje. Zowel op het meer als aan de kust kunt u fijn surfen, zeilen en funboarden. Als u over goede benen beschikt, kunt u kiezen voor de klim op de Tour de Barberousse met als beloning een prachtig uitzicht over de omgeving. Net buiten het dorp kunt u de route de l’Ayrolle volgen naar de zoutpannen aan de kust van St Martin. Het bezoekerscentrum biedt achtergrondinformatie en orginele souveniers voor de bezoekers. Het parc Balneo ludique ontdekt u langs de route naar het Narbonne strand. Hier kunnen ouders ontspannen terwijl de kinderen in de speelruimtes het naar hun zin hebben.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/