Beleef plezier aan Frankrijk bij de vakantiehuizen in La Rochelle

De vakantiehuizen in La Rochelle staan in de Franse streek Poitou Charentes. Het was toen en het is nog steeds een unieke stad, toen vanwege het protestante en democratische karakter terwijl de ‘rest van Frankrijk’ katholiek was. De bijnaam Belle et Rebelle klopt... Lees meer

Informatie

De vakantiehuizen in La Rochelle staan in de Franse streek Poitou Charentes. Het was toen en het is nog steeds een unieke stad, toen vanwege het protestante en democratische karakter terwijl de ‘rest van Frankrijk’ katholiek was. De bijnaam Belle et Rebelle klopte toen perfect, aan u de uitdaging om de tegenwoordige schoonheid en rebellie van deze stad te ontdekken, dit gaat gepaard met veel vakantieplezier. Het zachte klimaat aan de Atlantische Oceaan is alvast een goed begin. Als u het leuk vindt om wat rond te wandelen en als u kunt genieten van historische bezienswaardigheden, komen hier wat suggesties. Ontdek de oude haven en de oude stad. Bezoek de twee torens, deze ziet u niet over het hoofd, namelijk de tour St Nicolas-St Nicolaastoren en de tour de la Lanteren-lantaarntoren. Het Aquarium laat u kennis maken met talloze vissoorten. Als u wat meer wilt weten over de achtergrond van dit gebied, bezoek het Natuurhistorisch museum. In het straatbeeld kunt u nog in de gebouwen terug zien dat het een voormalige koopmansstad was met historische banden met Engeland, waar niet iedereen blij mee was, dat wil zeggen wel met het geld maar niet met de connecties.

Actief genieten in La Rochelle

Een actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen in La Rochelle is heerlijk, denkt u alleen al aan de mogelijkheden voor een strandvakantie en de watersport aan de Atlantische Oceaan. U kunt hier van alles verwachten zoals zeilen, surfen, kitesurfen, vissen, boottocht maken, zwemmen. Daarnaast liggen hier schone stranden waar u lekker kunt joggen, uitwaaien met de hond of waar u gewoon lekker met de kinderen in het zand speelt. Als het wat minder mooi weer is, kunt u kiezen voor een bezoek aan het spa met programma voor jong en oud, bezoek het themapark met attracties of het aquarium. Zowel de zee als de plaats zelf biedt het hele jaar weer andere charmes. Het hele jaar door worden evenementen georganiseerd met als onderwerp kunst, jazzmuziek, beurzen en tentoonstellingen, klassieke muziek. Als u hier op vakantie bent en een avondje wilt stappen, geen probleem. U kunt in de omgeving van uw vakantiehuizen in la Rochelle altijd een bar of discotheek ontdekken waar u zich prima thuis voelt met uw vrienden voor een gezellig avondje uit. La Rochelle is een Franse havenstad en is de hoofdstad van Charentes Maritimes. Vanaf la Rochelle bent u zo op het Ile de Re vanwege de geografische ligging. Het zelfde geldt voor de beroemde Vieux Port , de stranden op dit eiland en de gezinsvriendelijke omstandigheden voor watersport langs de kust. Een vakantieverblijf in La Rochelle kunt u net zo eenvoudig of luxe maken als u zelf wilt, als u het budgetvriendelijk wilt houden, vermijdt de toeristische plaatsen. Frankrijk is een fantastisch vakantieland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.