Vakantiehuizen in Poitou Charentes

Ontdek deze bijzondere regio in Frankrijk vanuit de vakantiehuizen in Poitou-Charentes. De mooie Atlantische Oceaan, het zonnigste klimaat van Frankrijk, witte zandstranden, talloze culturele attracties, daarom is Poitou-Charentes... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Poitou Charentes


Informatie

Ontdek deze bijzondere regio in Frankrijk vanuit de vakantiehuizen in Poitou-Charentes. De mooie Atlantische Oceaan, het zonnigste klimaat van Frankrijk, witte zandstranden, talloze culturele attracties, daarom is Poitou-Charentes een heel aantrekkelijke regio. Ontdek het vanuit de vakantiehuizen in Poitou-Charentes.

Vakantiehuizen in Poitou-Charentes voor cultuurvakanties

De vakantiehuizen in Poitou-Charentes zijn de perfecte keus voor uw cultuurvakanties. Boordevol cultuur en erfenisssen, de cultuurliefhebbers zullen hier verrukt over zijn. De mooie stad op de top van de heuvel Poitiers is de hoofdstad van de regio. Andere indrukwekkende bezienswaardigheden zijn de beroemde wijnkelders van cognac, Chauvigny, de stad met de vijf kastelen, de historische Atlantische havenstad La Rochelle. Bezoek het geweldige museum, historische monument en kunstgalerij vanuit de vakantiehuizen in Poitou-Charentes.

Een actieve avontuurlijke vakantie vanuit de vakantiehuizen in Poitou-Charentes in Frankrijk

Een actieve avontuurlijke vakantie in Frankrijk is onvergetelijk vanuit de vakantiehuizen in Poitou-Charentes. U kunt hier meer dan 450 km kustlijn verwachten, met traditionele kustresorts, witte zandstranden zoals Royan, de eilenad Oleron en Aix. Uiteraard kunt u hier heerlijk zwemmen, zeilen, waterskien, surfen, kajakken, kano varen en duiken. De vriendelijke heuvels en de geurige  bossen in de binnenlanden zijn zeer geschikt voor wandelen, fietsen, nordic walking, mountainbiken. Ontdek meer vanuit de vakantiehuizen in Poitou-Charentes.

Poitou Charentes scoort een 7,6 uit 10, op basis van 2287 reviews op Zoover

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.