De beste vakantie in de Pyreneeën op de mooiste plekken

De bergen in het zuiden van Frankrijk die voor een deel in Spanje liggen zijn schitterend. Onze vakantiehuizen in de Pyreneeën staan allemaal op bijzondere plekken. Van hieruit kunt u tijdens uw vakantie in de Pyreneeën mooie dagtochten maken. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Pyreneeën


Informatie

De bergen in het zuiden van Frankrijk die voor een deel in Spanje liggen zijn schitterend. Onze vakantiehuizen in de Pyreneeën staan allemaal op bijzondere plekken. Van hieruit kunt u tijdens uw vakantie in de Pyreneeën mooie dagtochten maken.

Op stap in de Pyreneeën

De Pyreneeën strekken zich uit tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Het ligt er dus aan waar je zit voor het bezoeken van bijzondere plekken in de Pyreneeën. Maar Lourdes is in elk geval een plek waar je geweest moet zijn als je in de Pyreneeën op vakantie bent. Deze bedevaartplaats is voor katholieken uit de hele wereld bekend en wordt dagelijks door duizenden pelgrims bezocht. Vlakbij de stad ligt het Park Animalier Pyrenées waar je de dieren die in de Pyreneeën in het wild voorkomen kunt zien. Er zijn beren, wolven, slangen, roofvogels, en veel andere diersoorten. Een ander bijzonder uitstapje is een bezoek aan de Donjon des Aigles waar spectaculaire shows met roofvogels gegeven worden. Je ziet hier buizerds, adelaars, uilen, valken en gieren. De valkeniers hebben grote leren handschoenen aan en lokken de vogels met aas. De toeschouwers moeten op de grond zitten want de roofvogels vliegen hier vlak boven je hoofd. Een bijzondere ervaring.

Activiteiten in de Pyreneeën

Vanuit onze vakantiehuizen in de Pyreneeën is het makkelijk om activiteiten te ontplooien. In het plaatsje Ascou, dat op zo’n 100 kilometer landinwaarts ligt op de hoogte van Perpignan, kan je gaan raften. Dit is een spannend gebeuren waarbij je met een groep mensen in een grote rubberboot een snel stromende rivier af peddelt, in dit geval de Aude. Ook kan je in de Pyreneeën enkele via ferrata routes beklimmen. In het dorp van Llo vlakbij de Gorges du Sègre en de zwavelhoudende warmwaterbaden, loopt de route langs een steile rotswand (El Lladre) over een lengte van 800 m. Alleen voor geoefende sportlieden. Een dagje naar Andorra is ook leuk voor het hele gezin vanuit je vakantiehuis in de Pyreneeën.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/