Ontdek de gezellige, voordelige vakantiehuizen in de Franse Pyreneeën

De lastminute vakantiehuizen in de Pyreneeën staan in een van de populaire vakantiegebieden. De natuur is prachtig en u kunt hier gezellige vaak nog authentieke dorpen ontdekken. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Pyreneeën


Informatie

De lastminute vakantiehuizenin de Pyreneeën staan in een van de populaire vakantiegebieden. De natuur is prachtig en u kunt hier gezellige vaak nog authentieke dorpen ontdekken. De Pyreneeën vormen een natuurlijke grens tussen Frankrijk en Spanje. Het landschap wat u hier kunt verwachten is afwisselend met hoge toppen , ongerepte natuur, diverse watervallen, grotten zoals bij Niaux met unieke muurschilderingen. In de winter zijn de Pyreneeën een van de gebieden waar u fijn kunt wintersporten, buiten het winterseizoen kunt u hier fijn wandelen en mountainbiken. De route van Compostella loopt voor een deel langs de Pyreneeën, dit verklaart de aanwezige pelgrimsoorden zoals Lourdes in dit gebied.

Culturele bezienswaardigheden in de Pyreneeën

In de omgeving van de lastminute vakantiehuizen in de Pyreneeën zult u diverse kastelen en burchten aantreffen zoals het kasteel van Montsegur, een voormalig bolwerk van de Katharen of het dorp Montsegur met het bijbehorende museum. De stad Lourdes, misschien wel een van de bekendste pelgrimplaatsen trekt jaarlijks gigantisch veel bezoekers. Zowel de grot als de kathedraal als de stad zelf vormen samen een grote toeristische trekpleister. De universiteitsstad Pau met de mooie kathedraal mag u eigenlijk ook niet missen, het zelfde geldt voor de historische stad Foix. Bezoek de havenstad Bayonne en proef de sfeer. Als u wilt kennis maken met plaatselijk producten van de streek, denkt u dan aan kaas en wijn, grijp uw kans als u kunt deelnemen aan een proeverij of rondleiding. Toulouse is een van de steden van de Pyreneeën. U kunt hierbij denken aan een stad opgetrokken uit rose bakstenen maar u vindt hier ook het centrum van de Europese ruimtevaart en het is de tweede universiteitsstad van Frankrijk. De stad ligt prachtig aan de Garonne en het Canal du Midi. Het is een grote stad maar dit is niet ten koste gegaan van de sfeer. De basiliek van St Sernin is de grootste Romaanse kerk van de wereld en is opengesteld voor bezoekers. Het place du Capitole is ook prachtig, ontdek het tijdens een gezellige stadswandeling .

Actief genieten in de Pyreneeën

De Pyreneeën hebben een imago van wintersport maar u vindt hier meer. Afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden en de locaties van de lastminute vakantiehuizen in de Pyreneeën kunt u zich actief uitleven. Wat dacht u van een wandeling door het berglandschap of een dagdeel vissen in een van de bergrivieren. Als u wat meer lef of adrenaline heeft, kunt u kiezen voor een avontuurlijke mountainbiketocht met gids, hiervoor dient u wel wat ervaring te hebben vanwege hoogteverschillen en het soms ontbreken van paden. De wintersport in de Franse Pyreneeën heeft een naamsbekendheid op gebouwd met termen als professioneel, goed verzorgd, Franse gastronomie, sfeer, pistes voor elk sportief niveau. Het is duidelijk, u heeft alle reden om te kiezen voor de lastminute vakantiehuizen in de Pyreneeën.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.