De vakantiehuizen op de Egeische eilanden staan klaar voor u

Vanaf de vakantiehuizen op de Egeische eilanden beleeft u plezier aan sport en spel, cultuur en natuur in Griekenland. Het lukt niet om over elk eiland iets te vertellen, maar we geven u graag wat nadere informatie. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Zuid Egeische Eilanden

Olive
4
8

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid Egeische Eilanden

Vakantiepark faciliteiten


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen op de Egeische eilanden beleeft u plezier aan sport en spel, cultuur en natuur in Griekenland. Het lukt niet om over elk eiland iets te vertellen, maar we geven u graag wat nadere informatie. Het is een aantrekkelijke vakantiebestemming met zowel bergen als zee, alles voor een spannende actieve vakantie op de Egeïsche eilanden, waarbij u vaak de onderverdeling aan zult treffen van noord en zuid Egeïsche eilanden.

Zuid Egeïsche eilanden

De Dodecanese betekent 12 eilanden, en behoren tot de Zuid Egeïsche eilanden. In werkelijkheid zijn het 163 eilanden waarvan 26 bewoond. Vanaf de vakantiehuizen op de Egeïsche eilanden ontdekt u een mix van oosterse en westerse cultuur mede te danken aan de geografische ligging. Een paar bekende eilanden van deze groep zijn Kos, Rhodos, Leros, Patmos en Lipsi. Deze eilanden zijn een paradijselijke bestemming voor een strandvakantie, watersport en gezellig en een rijk historisch verleden. De Saronische eilanden zijn populair bij de Griekse toeristen. Ze liggen relatief dichtbij bij het vasteland, ze vormen een ideale weekendbestemming. De Cycladen is een eilandengroep van 56 eilanden. U treft onderweg diverse historische gebouwen zoals Venetiaanse forten, christelijke kapelletjes, heilige tempels en oude kerken. Alle eilanden hebben als overeenkomst; zon, zee, eenvoudige bouwstijlen, rotsachtig landschap. De bekendste Cycladen eilanden zijn Santorini, Mykonos en Paros.

De Noord Egeïsche eilanden

Samos is eenvoudig te ontdekken vanaf de vakantiehuizen op de Egeïsche eilanden. Hier vindt u een landschap met wijngaarden, olijfbomen en dennenbomen. Het ligt heel dicht bij Turkije. Op Samos vindt u groene natuur, bergen, valleien, grotten, zand- en kiezelstranden, historische cultuur overgoten met een gastvrij sausje, wat wilt u nog meer ? Misschien de zoete wijn, de Samoswijn of een bezoek aan de havenstad Samos. Uitgaan is leuk op dit eiland maar een wandeling in de natuur heeft ook zijn charmes. Lesbos is een populair eiland. Het is het derde grote eiland van Griekenland. Het heeft alles voor een topvakantie op de Egeïsche eilanden, gezelligheid en historie, bossen en bergen, strand en lekker eten. Limnos is een groot en gastvrij eiland, met mooie zandstranden. Het is nog minder onder invloed van het toerisme. Kies iets wat bij u past.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  432 beoordelingen 7.8