Vakantiehuizen in Zuid West Engeland

Waarom zijn vakantiehuizen in Zuidwest-Engeland zo populair? Dat is eigenlijk heel voor de hand liggend, omdat dit deel van Engeland een reeks van attracties heeft die moeilijk te evenaren zijn: een aantal van de meest gevarieerde en mooie kusten. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid West Engeland


Informatie

Waarom zijn vakantiehuizen in Zuidwest-Engeland zo populair? Dat is eigenlijk heel voor de hand liggend, omdat dit deel van Engeland een reeks van attracties heeft die moeilijk te evenaren zijn: een aantal van de meest gevarieerde en mooie kusten, een prachtige platteland, twee natuurparken die geweldig zijn om in te wandelen, mooie dorpjes en middeleeuwse kastelen en kathedralen. Zo zal een vakantie in Zuid-West Engeland een stempel drukken op uw verlanglijstje aan activiteiten die u daar kunt ondernemen. Neem bijvoorbeeld een historische stoomtrein die u door enkele van de meest indrukwekkende en groene landschap neemt, ga verder en ontdek een van Engeland's grotten, geniet van een aantal van de mooiste tuinen. Alles wat je ziet in films op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis en prachtige landschappen zal niet ontbreken in Zuid-West Engeland, dus je bent verbaasd met iedere stap die je hier neemt. Op naar een memorabele vakantie met het gezin in Zuid-West Engeland!

De mooiste attracties

U heeft vast en zeker wel gehoord van de Bristol Bath en Plymouth, misschien zelfs van de dorpen en steden die het in landelijk gebied van Zuid-West Engeland te vinden zijn... al deze nederzettingen zijn erg trots op hun historisch erfgoed en het natuurlijke landschap alleen al voltooit de scène . De traditionele dorpen kunt u vanuit uw vakantiehuis ideaal bezoeken, zo heeft ieder dorp tal van kroegen en herbergen die u voorzien van een comfortabele en culinaire sfeer. De kustlijn is ook erg populair, de hele regio is eigenlijk heel uitgestrekt, dus u kunt kiezen uit vele plaatsen om tijd te besteden zoals Gloucestershire, Avons en Somerset, Doreset, Devon, Cornwall en anderen. Cornwall heeft een groot aantal charmante kustdorpen, u kunt langs de kronkelende straatjes lopen die leiden tot prachtige zandstranden en steile kliffen op een achtergrond van groene glooiende heuvels. De zeeën op dit gebied zijn behoorlijk wild, ideaal voor surfers dus. Somerset is beroemd om zijn prachtige appelboomgaarden en cider. Plymouth en de zuidkust van Devon staan bekend om hun indrukwekkende zeevarende erfgoed.

Provincies en steden van Zuid-West Engeland

Er zijn tal van dingen te doen en te zien in Zuidwest-Engeland, van exotische tuinen bij oude kastelen, dierenboerderijen, parken en dierentuinen, pretparken en zandstranden om van te genieten. Als u houd van wandelen dan is dit gebied het helemaal voor u en uw gezin: Bodmin Moor, Dartmoor, of misschien een wandeling in de Mendip Hills, Quantocks en niet te vergeten is ook het Exmoor National Park. De spectaculaire South West Coast Path is de langste openbare weg in het Verenigd Koninkrijk, zeker geschikt voor een uitje om even te ontsnappen aan de sleur van iedere dag. Overal waar je komt in Zuid-West Engeland ben je onder de indruk en wordt u overweldigd door de wens om deze plek opnieuw te bezoeken.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/