Vakantie in Groot Brittannië

Een vakantie in Groot Brittannië heeft veel te bieden. Politiek gezien is Groot Brittannië de combinatie van Engeland , Schotland, Wales en Noord Ierland en er omheen een aantal kleinere eilanden zoals Isle of Wight en de Hebriden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Groot Brittannie


Informatie

Een vakantie in Groot Brittannië heeft veel te bieden. Politiek gezien is Groot Brittannië de combinatie van Engeland , Schotland, Wales en Noord Ierland en er omheen een aantal kleinere eilanden zoals Isle of Wight en de Hebriden. De bruisende hoofdstad is Londen, de meest bezochte stad met bijzondere musea zoals het national gallery, natural history museum of het British museum. Beroemde gebouwen zult u genoeg tegen komen tijdens een stadswandeling zoals Buckingham Palace, de Big Ben en wat dacht u van de mooie pleinen zoals Leicester Square of het Piccadilly Circus. Als u alles wilt zien tijdens een stedentrip in Londen heeft aan een dag niet genoeg.

Historische monumenten


Als u rondkijkt tijdens een vakantie in Groot Brittannië, zult u veel historische monumenten in het landschap aantreffen, bekend en onbekend. De kathedraal van Durham is vrij bekend, zowel exterieur als interieur. De kunstcollectie en bibliotheek is uniek evenals de combi van de drie bouwstijlen. Stonehenge is een archeologische vindplaats met nog steeds veel onbeantwoorde vragen. Deze verzameling cirkelvormige geplaatste stenen in Salisbury zouden als begraafplaats en als gezondheidscentrum gefunctioneerd hebben, intrigerend. De Muur van Hadrian is een ander uniek stuk geschiedenis. De muur werd door Hadrianus als verdedigingsmuur gebouwd op de grens tussen Engeland en Schotland. Nu is het een veel bezochte locatie voor toeristen. De wandeltochten over en langs de muur zijn populair evenals een bezoek aan de forten in de omgeving zoals Birdoswald en Housesteads. Deze historische gebouwen in een dergelijk landschap vullen elkaar prachtig aan.

Natuur in Groot Brittannië


Een vakantie in Groot Brittannië is een ideale kans om de mooie natuur van dit vakantieland bewonderen zoals de krijtrotsen van Dover. Als u de kustlijn benadert met de boot ziet u een witte kustlijn. Door de unieke vorm en kleur van deze krijtrotsen ontdekt u een prachtig natuurlijk schouwspel. Ontdek het meer Windermere in het beschermd natuurgebied Lake District nationaalpark in Cumbria. Op dit populaire en grootste meer van Groot Brittannië kunt u plezier beleven aan de natuur en watersport. Het lake district is goed te doen als u op vakantie in Yorkshire bent. Heel ander soort natuur, maar toch ook weer niet, zijn de Oases van Rust in de stad Londen. Deze stadsparken zijn verrassend groen en rustgevend ondanks het grote aantal inwoners van Londen. Elk park heeft zijn eigen charme zoals Hydepark, Kensingtons gardens, Holland park of St. James park.

Authentiek genieten in de vakantiehuizen in Groot Brittannië


De vakantiehuizen in Groot Brittannië zijn een prima begin van uw actieve vakantie in Engeland. Een wandelvakantie of in de Cotswolds of langs de kust in Zuid-West Engeland en Cornwall, waar u profiteert van de warme golfstroom, is fantastisch. U vindt hier langere en kortere routes dwars door de natuur zonder al te veel hoogteverschillen. De wandelvakantie en fietsvakantie in Northumberland is een heerlijk avontuur dankzij de natuurparken en de schitterende kust. Denkt u hierbij aan het Northumberland kustpad of St Oswald´s route. Engeland heeft een dunbevolkt platteland met een prachtig landschap. Dit maakt deze actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen in Groot Brittannië nog aantrekkelijker. Hier kunt u maximaal ontspannen.

Cultuur opsnuiven in Groot Brittannië


Bezoek Glastonbury en Bath vanaf de vakantiehuisjes in Groot Brittannië. De regio Sommerset staat bekend om zijn mythen en legenden over King Arthur en Avalon. Hier vindt u ook het graf van King Arthur en Guinevere. Bezoek het Rural Life museum of de plaatselijke abdij en Lake dorpsmuseum, zeer de moeite waard. De Glastonbury Tor is een heilige heuvel met een legendarische historische waarde. De Well’s kathedraal in Wells is oud en indrukwekkend. Bath wordt wel de mooiste stad van Sommerset genoemd. Liefhebbers van natuur, rust en een sfeervol landschap kiezen voor een vakantiehuis in Engeland.

Stranden in Groot Brittannië


Het Isle of Man is een prachtig eiland bij Lancashire is een prachtige bestemming voor een vakantie in Groot Brittannië. De kustlijn is een mix van kliffen en rotsen met hier en daar een strand. Vanaf de vakantiehuizen in Wales kunt u de unieke stranden hier bezoeken, zoals bijvoorbeeld bij Swansea en de kust bij Pembrokeshire. In Douglas, de hoofdstad van het eiland kunt u het Manx museum bezoeken over de geschiedenis en natuur van de omgeving. Het dorpje Laxey is een mijndorp met de Great Laxey Mine Railway, een aanrader voor een vakantie in Engeland. Een ander museum is het Grove museum of Victorian life. De kustplaats Peel met het mooie Middeleeuwse kasteel in Peel moet u eigenlijk gezien hebben.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/