Vakantiehuizen in Schotland

Schotland is een afwisselend vakantieland, dat zult u wel ontdekken vanaf de vakantiehuizen Schotland Groot Brittannië. U zult aangenaam verrast zijn over wat u tegen komt. Zo zijn er bekende zoetwatermeren... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Schotland


Informatie

Schotland is een afwisselend vakantieland, dat zult u wel ontdekken vanaf de vakantiehuizen Schotland Groot Brittannië. U zult aangenaam verrast zijn over wat u tegen komt. Zo zijn er bekende zoetwatermeren  als Loch Lomond en Loch Ness. Het laatste meer is zeer bekend vanwege het monster van Loch Ness. Het ligt in een heuvelachtige omgeving en de legende heeft dit meer zeer populair gemaakt bij de bezoekers compleet met zoektochten per boot naar het monster wat wel of niet bestaat. U vindt twee nationale parken hier namelijk Trossachs en Cairngorms.  Liefhebbers van rust en ongerepte natuur genieten hier van de schoonheid van de omgeving. In Schotland staan vele kastelen in het landschap, samen vormen ze een prachtig geheel. Daarnaast kunt u in Schotland  bekende botanische tuinen bezoeken, zoals Benmore, Glasgow of Dawyck. De doedelzak is het symbool van de Schotse muziek. De Ceilidhean is bijeenkomst waar muziek, dans en poezie samen de hoofdrol spelen. De musea in Schotland vindt u zowel in Edinburgh als in kleinere plaatsen. Een paar musea in Edinburg zijn Dean Gallery, John Knox huis of de St Cecilia hall museum of instruments. Een stadswandeling in Edinburgh is zeker aan te raden.

Schotland op zijn best

Een kennismaking met het land vanaf de vakantiehuizen in Schotland kan op vele manieren. Een bezoek aan Robert Burns birthplacemuseum-schotse dichter is typisch Schots. Bezoek de Scotch Whisky Experience  als u de achtergrond wilt weten van Schotse whisky. Edinburgh kasteel staat bovenop een uitgedoofde vulkaan, zowel het kasteel als de stad zelf een bezoek waard. Een bezoek aan de Orkney eilanden is leuk, dit zijn prehistorische locaties in Europa met als historische topper het dorp Skara Brae. Ontdek het nationaal museum van Schotland met interactieve informatie, zonder entreegeld en leuk voor jong en oud. Liefhebbers van golf zullen meer dan 500 golfbanen aantreffen alleen al in Schotland. Musselburgh is de oudste golfbaan, al speelt u geen golf nog leuk om te bezoeken. Schotland is van alle markten thuis, reserveer uw vakantiehuis en informeer voor welke bezienswaardigheden en activiteiten u kunt kiezen in de nabije omgeving.

Actief genieten in en van Schotland

Het Cairngorms nationaalpark ligt in de Schotse Hooglanden waar u fijn kunt wandelen en mountainbiken.  De Schotse hellingen zijn zeker geschikt voor een gezellige wintersportvakantie zoals bij Lecht en Glenshee, Nevis Range en Glencoe Mountains. Dankzij de golvende heuvels en dalen, beboste velden en kustlijnen kunt u fantastisch wandelen in Schotland. De natuur is prachtig en vaak nog ongerept.  Er ligt door Schotland een netwerk van fietsroutes, het liefst op de mountainbike zodat u meer mogelijkheden heeft, dwars door de natuur. De Schotse kustlijn van 12.000km biedt prachtige stranden, stevige surfvakanties en intieme baaien met zandstrandjes in de inhammen. Een visvakantie is een bijzondere ervaring in combinatie met een boottocht langs de kust. Wildwaterraften op de rivieren zoals Tay en Braan of Ericht zijn activiteiten met een hoog adrenaline gehalte. Bij Findhorn dendert het water langs de granieten kliffen. Voor een fijne vakantie kiest u voor de vakantiehuizen in Schotland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/