Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Bulgarije

De herfstvakantie in Bulgarije aan het strand is een belangrijk onderdeel van het vakantie aanbod. U vindt hier talloze mogelijkheden voor een vakantie met familie en vrienden, voor uw welverdiende rust, voor een actieve vakantie. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Bulgarije


Informatie

De herfstvakantie in Bulgarije aan het strand is een belangrijk onderdeel van het vakantie aanbod. U vindt hier talloze mogelijkheden voor een vakantie met familie en vrienden, voor uw welverdiende rust, voor een actieve vakantie. De watersportrecreatie is rijk vertegenwoordigd. Denkt u hierbij aan waterskisport, duiken, onderwater vissen, surfen, zwemmen en bootexcursies maken. De jachthavens zijn zeker een bezoek waard zoals Balchik, Varna, Nessebar en Bourgas. In dit prachtige land vindt u mooie stranden bij Albena, Primorsko, Zlatni Pyassatsi, Sunny day, Nessebar, Pomorie, Kiten. Albena biedt naast mooie stranden een fantastisch kuuroord. St. Constatine is een groot zandstrand. Verder is het een ideale badplaats voor een familievakantie. Zo heeft elke badplaats zijn eigen charme.

Maak kennis met de Bulgaarse cultuur

Tijdens een herfstvakantie in Bulgarije kunt u van alles ontdekken als u rondkijkt in dit prachtige land Het museumdorp Arbanassi is een contrast tussen mooie historische villa’s aan onverharde paden, 2 kloosters en 5 kerken en een bijzonder paleis. Tijdens een bezoek als toerist aan dit land komt u in aanraking met folklore. Dit ziet u terug in het fenomeen vuurdansen tijdens een feestdag waar deelnemers letterlijk op hete kolen lopen met blote voeten of bewonder het handwerk van de vrouwen. De folklore proeft u ook in een plaatselijk gerecht. Sofia is de hoofdstad bij de Vitoshage bergen. U vindt hier kerken, pleinen, architectuur en kathedralen in overvloed. U komt tijd tekort tijdens een stadswandeling. Ontdek de kloosters van de Rots van Ivanovo, kloosters en kerken letterlijk uit de rots gehouwen.

Geniet van en in de bergen van Bulgarije

De Balkan is een indrukwekkend en multifunctioneel onderdeel van het landschap. De hoogste top is 2376 met de naam Botev. U vindt hier talloze activiteiten, schitterende natuur en unieke cultuur. Een paar voorbeelden voor u : de activiteiten die u hier kunt verwachten zijn bergwandelingen maken, mountainbiken, een kuuroord bezoeken bij Spanchevtsi resort, paragliden en klimmen bij Vratsa., langlaufen en wintersport. Bezoek een schilderachtig dorp als Belogradchik. Berkovitsa is een beroemde stad in de bergen bij de Kom piek waar talrijke bergpaden beginnen richting Petrohan pas. Teteven is een schilderachtig plekje in de vallei van Vit rivier met typische architectuur. Veliko Tarnovo is een prachtig Bulgaarse stad op de schitterende heuvels. Elena is een stad met oude huizen in de omgeving van de indrukwekkende bergen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.