Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Turkije

De herfstvakantie in Turkije aan het strand is fantastisch. U vindt mooie natuur aan de Turkse kust bij Daylan. Hier vindt u vissen en zeeschildpadden, zeevogels en zeezoogdieren. Als de schildpadden hun eieren leggen, is het strand deels afgesloten... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Turkije


Informatie

De herfstvakantie in Turkije aan het strand is fantastisch. U vindt mooie natuur aan de Turkse kust bij Daylan. Hier vindt u vissen en zeeschildpadden, zeevogels en zeezoogdieren. Als de schildpadden hun eieren leggen, is het strand deels afgesloten voor de menselijke bezoekers. Daarnaast liggen hier eindeloze stranden voor zwemmen en zonnen. De Zee van Marmara en Turkse Egeische Zee is ideaal voor watersport en zeilsport. De palmbomen geven deze strandvakantie een exotische allure. U vindt mooie stranden bij Oludeniz, de Kalamaki stranden, Atinkum stranden. De stranden zijn vaak kindvriendelijk dankzij de rustige natuur. Bij Cesme liggen prachtige stranden. Marmaris biedt naast mooie stranden een prachtige jachthaven. Een rustig strand vindt u bij Calis Beach in Fethiye. Kies een strand dat bij uw vakantiewensen aansluit.

De culturele herfstvakantie in Turkije is leuk

De herfstvakantie in Turkije is bijzonder dankzij het plezierige klimaat in deze tijd van het jaar en de rijke cultuur. De combinatie van een strandwandeling met een bezoek aan een kuuroord of museum is gauw gemaakt. Het plaatsje Samsun is een bezoek waard, het is niet toeristisch maar het is wel een typisch Turkse grote stad. U vindt hier mooie bezienswaardigheden met de Pazarmoskee of de Dolorasakerk en musea als Archeologisch museum of Ataturk museum. Voor de liefhebbers: er is een bruisende Russische markt. Het aanbod van musea in Instanboel is groot zoals Istanbul Modern of het Mozaiek museum. Trabzon is rijk gevuld met mooie kerken met de prachtige muurschilderingen en het historische centrum mag u zeker niet missen.

Ontdek de mooie plekjes in Turkije

Tijdens de herfstvakantie in Turkije kunt u mooie streken ontdekken zoals de kuststreek Anatolië. U vindt hier hoge bergen, De zijderoute loopt deels door deze regio. De kloosters zijn de stille getuigen van de vele voorbijgangers door de jaren heen. De bergen van Trabzon zijn indrukwekkend en geliefd bij de wandelaars en mountainbikers. Balikesir is een mooie provincie met olijven, thermale baden en schone stranden. In deze zelfde omgeving liggen ook de baaien van Erdek, Bandirma of Edremit met intieme schone stranden. Ter afwisseling kunt u genieten van Cyzicus ruines, Gonen openluchtmuseum of de Kepekler warmwaterbronnen. Het stadsmuseum in Baikesir is zeker een aanrader. Kies Turkije voor een complete vakantie .


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.