Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ontdek de voordelige vakantiehuizen op de Alfold poesta

De vakantiehuizen op de Alfold poesta laten u kennis maken met een bijzonder stukje van Hongarije. U vindt hier de Nagy Alfold-Grote Laagvlakte en de Kis Alfold-Kleine Laagvlakte. Het Nagy Alfold bedekt meer dan... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Alföld Poesta


Informatie

De vakantiehuizen op de Alfold poesta laten u kennis maken met een bijzonder stukje van Hongarije. U vindt hier de Nagy Alfold-Grote Laagvlakte en de Kis Alfold-Kleine Laagvlakte. Het Nagy Alfold bedekt meer dan vijftig procent van de poesta met als hoogste punt op 182m bij Debrecen en het nationaalpark Hortobagy en nationaalpark van Bugac. De Nagy Alfold wordt ook wel de Boomgaard van Hongarije genoemd van wege de vruchtbare grond.

De Kis Alfold is een van de groenste gebieden van Hongarije met diverse kleine boerenbedrijven. Deze Kleine Laagvlakte biedt een drooggelegd moerasgebied en de moerasmeren zijn schitterend, qua natuur en qua watersportmogelijkheden. Daarom kiezen natuurliefhebbers voor een vakantie op Alfold poesta.

Ontdek het Hortobagy nationaalpark

Het Hortobagy nationaalpark is het grootste nationale park van Hongarije. Ontdek vanaf de vakantiehuizen op Alfold poesta mooie natuur in de vorm van unieke steppes, bevolkt door kuddes paarden en schapen. De sfeer op deze steppes kunt u bijna romantisch en zeker speciaal noemen. Wat feiten over de poesta; Het is de grootste poesta van Centraal Europa, u vindt hier zeldzame flora en fauna en de ooievaars voelen zich hier uitstekend op hun gemak. Ontdek de brug met de negen gaten over de rivier de Hortobagy. De rijke graslanden zijn schitterend en uniek in Europa. Gebaseerd op historie komt u hier nog het Racka schaap, Nonius paar en de Kuvasz honden. De Csikos, herders die samenleven met hun kuddes zijn tegenwoordig zowel een bezienswaardigheid als een onmisbaar onderdeel van het landschap evenals de vakantiehuizen op Alfold poesta. De zoutroute loopt door dit park en u kunt hier eindeloos rondkijken op de motor, fiets of met de auto, dat heeft geen verdere uitleg nodig.

Actief genieten van de omgeving

U kunt op een unieke manier de omgeving verkennen vanaf de vakantiehuizen op Alfold poesta, bijvoorbeeld met een huifkartocht van een paar uur inclusief lunch. De gids kan veel meer vertellen over de omgeving en u kunt als toerist in alle rust van de omgeving genieten, filmen of foto’s maken. Het Tisza meer ligt midden in de Grote Laagvlakte. Hier zijn de mogelijkheden voor watersport, zwemmen en genieten van de natuur bodemloos. Een vakantie op de Alfold poesta is onvergetelijk

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.