Kies voor de vakantiehuizen in Midden Transdanubie en Boedapest

Vanaf de vakantiehuizen in Midden Transdanubie kunt u genieten van cultuur en natuur, sport en rust. Het is maar net wat u zoekt. Zoals u weet ligt de stad Boedapest in dit vakantiegebied. Dit is de culturele toeristische trekpleister. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Midden Transdanubie


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Midden Transdanubie kunt u genieten van cultuur en natuur, sport en rust. Het is maar net wat u zoekt. Zoals u weet ligt de stad Boedapest in dit vakantiegebied. Dit is de culturele toeristische trekpleister. We geven u graag wat suggesties voor mooie bezienswaardigheden en activieten vanaf uw vakantiebungalow in Hongarije.

Boedapest

Boedapest is het vlaggenschip van Hongarije. U kunt er meerdere dagen doorbrengen zonder dat u zich verveelt. De Donau met de bruggen is gezichtsbepalend voor de stad, de diverse bruggen geven de stad een bijzondere sfeer, zeker op 20 augustus met de nationale feestdag. Dan ligt het verkeer stil en wordt er in de avond bij de bruggen op de Donau een indrukwekkende vuurwerkshow gegeven. Een gezellige of romantische wandeling langs de Donau is altijd een success vanaf de vakantiehuizen in Midden Transdanubie. Liefhebbers van historie en cultuur kunnen hun hart ophalen. Bekende monumenten zijn het Vissersbastion of de Matthiaskerk. U kunt heerlijk uit eten in de stad, goedkoop of luxe, in hongaarse of internationale stijl. Het is een toeristische stad maar de sfeer is nog steeds authentiek, typisch Hongaars. Een paar minder bekende aanraders zijn de badhuizen met een Turkse achtergrond, de Grote Markthal en de Koffiehuizen. Als Nederlander moet u dit toch aanspreken. Het aanbod van musea is groot.

Midden Transdanubië

Vanaf de vakantiehuizen in Midden Transdanubië kunt u kennis maken met Komarom-Esztergom, Pest en Fejer. Esztergom biedt een schat aan culturele historie met prachtige voorbeelden als de Dom van 118m lang met unieke religieuze kunst, de burchtheuvel, het Koninklijk paleis. Het Velence meer vindt u ook in de omgeving van deze bungalowparken in Midden Transdanubie. Een mooie badplaats is Agard met mogelijkheden voor zeilen, roeien, visvakanties, bezoek aan het thermaalbad of de haven. U vindt hier ook het Bakanony gebergte. Het is een prachtig berggebied met bos en unieke vogelsoorten. U kunt schitterend wandelen en mountainbiken in de natuur zoals bij Gerence, Sed, Hodos of Gaja. Tevens vindtd u hier meer dan duizend grotten met de Duivelsgreppel als bekende topper. Cultuur in Csakvar vindt u in de mooie vorm van pottenbakkerij-kunst compleet met de Vertesmuseum. Dit vakantiegebied biedt eindeloze mogelijkheden.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/