De vakantiehuizen in Tisza ontvangen u met open deuren

Een vakantie in Tisza is ideaal voor de vakantiegangers die willen genieten van natuur, watersport, rust en vissen. Het is een grote baai midden in de grote Hongaarse laagvlakte. Het is het tweede grote meer van Hongarije met 127m2. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Tiszameer


Informatie

Een vakantie in Tisza is ideaal voor de vakantiegangers die willen genieten van natuur, watersport, rust en vissen. Het is een grote baai midden in de grote Hongaarse laagvlakte. Het is het tweede grote meer van Hongarije met 127m2. In het beschermd natuurgebied vindt u bijvoorbeeld het grootste waterlelieveld of de rietvelden van Tiszavalkibekken met diverse watervogels. Dankzij de goede samenwerking van de mens met de natuur kunt u bij in de omgeving van de vakantiehuizen in Tisza zowel van de natuur als van de watersport genieten.

Actief genieten in Tisza

De watersportvakantie bij het Tiszameer biedt vele mogelijkheden. U kunt hier uitstekend zeilen, waterskiën, surfen, zwemmen, zonnenbaden aan de oever. De omgeving verkennen kan op vele manieren vanaf de vakantiehuzien in Tisza; wandelend, op het paard en op de fiets. Als u van vissen houdt, zou u kunnen kiezen voor het Poroslo bekken. Aabadszalokbaai is een van de watersportplaatsen. U kunt hier ideaal zeilen, surfen, varen, jetskiën. U vindt hier veilige stranden voor de kinderen vanwege het ondiepere water. Hier ligt overigens het langste strand van het meer in de omgeving van de vakantiehuizen in Tisza. In Berekfurdo kunt u een bekend thermaal bad bezoeken en ervaren. De bron is 1225m diep met water van 60 graden.

Cultuur in Tisza

Bij Tiszaujvaros en Tiszacsege kunt u kuurbaden, wellnesscentrum en openluchtbaden bezoeken met een genezend of ontspannend effect. Het jodiumbad heeft een temperatuur van 72 graden. In het zelfde stadje vindt u een oude kerkburcht die u kunt bezoeken. U kunt vanaf de vakantiehuizen in Tisza diverse excursies maken, zowel op het water als op het land met de fiets of wandelend, al of niet met gids als u meer achtergrond informatie wilt. Tiszafured is een mooie plaat met een gezellige en diverse jachthavens, mooie stranden, gezellige vakantiebungalows en thermaal- en kuurbaden. U vindt hier diverse musea, die u kunt ontdekken. Karcag is een plaats, vooral bekend om de keramische kunstnijverheid. U kunt hier fantastisch fietsen of wandelen, dankzij het kenmerkende laagvlakte landschap. Of u nu voor de cultuur of voor de natuur of voor de sport op vakantie bent, een vakantie in Tisza is altijd een succes.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.