Vakantiehuizen in Basilicata

Ervaar een onvergetelijke strandvakantie in een vakantiehuis in Basilicata. Gelegen in het zuiden van Italië, grenst Basilicata aan de regio’s Campanië, Apulië, Calabrië en voor een klein deel aan de Tyrrheense zee en de Ionische zee. Lees meer

Informatie

Ervaar een onvergetelijke strandvakantie in een vakantiehuis in Basilicata. Gelegen in het zuiden van Italië, grenst Basilicata aan de regio’s Campanië, Apulië, Calabrië en voor een klein deel aan de Tyrrheense zee en de Ionische zee. Aan de prachtige witte zandstranden met hun helderblauwe wateren, zult u veel plezier hebben. Vanuit het vakantiehuisje aan het strand in Basilicata kunt u hele dagen doorbrengen aan het strand genietend onder de warme zon. Aan het einde van de dag kunt u in een winkeltje vers vlees en vis kopen om te gaan barbecueën. In het vakantiehuis met barbecue in Basilicata zult u samen met de hele familie van een heerlijke maaltijd kunnen genieten.

Op vakantie met de hond vanuit een vakantiehuis in Basilicata

Basilicata is over het algemeen een bergachtig gebied met een continentaal klimaat in de bergen en mediterraans klimaat aan de kust welke het geschikt maakt voor een vakantie in de natuur. Vanuit vakantiehuizen in de natuur van Basilicata kunt u zowel in de bergen als in de bossen in de omgeving en aan de kust van de flora en fauna gaan genieten. Voor degenen die op vakantie met de hond willen gaan heeft Basilicata ook overnachtingsmogelijkheden. Logeer in huisdiervriendelijk vakantiehuisjes in Basilicata met grote tuin en geef de hond alle vrijheid om op en neer te rennen. Een vakantie met hond is dus een succes in een vakantiehuis met tuin in Italie.

Cultuur opsnuiven vanuit vakantiehuizen in Basilicata

Verken de schitterende omgeving van Basilicata met haar prachtige flora en fauna, de mooie stranden en imposante bergen. Wat voor betere manier om dit te doen dan tijdens een wandelvakantie? Organiseer samen met uw vrienden een wandelvakantie in Basilicata, waarbij u een vakantiehuis in Basilicata als uitvalsbasis gebruikt. Wandel overal heen en geniet van al het moois dat Basilicata te bieden heeft. De cultuurliefhebbers komen zeker aan hun trekken tijdens een cultuurvakantie in Basilicata. Verblijf in een vakantiehuisje in Basilicata en bezoek het stadje Craco. Een zogenaamde spookstad die verlaten werd vanwege de vele landverschuivingen die de stad teisterden. Gebruik een van de vele vakantiehuisjes in Basilicata als uitgangspunt.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.