Vakantiehuizen in Piemonte

Kom genieten van een gezellige vakantie in de regio Piemonte vanuit een vakantiehuis in Piemonte. Gelegen op de grens met Zwitserland en Frankrijk in het noordwesten van Italië kunt u hier heerlijk genieten van het continentale klimaat. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Piemonte


Informatie

Kom genieten van een gezellige vakantie in de regio Piemonte vanuit een vakantiehuis in Piemonte. Gelegen op de grens met Zwitserland en Frankrijk in het noordwesten van Italië kunt u hier heerlijk genieten van het continentale klimaat. In de frisse zomers kunt u de dag doorbrengen aan een meer en leuke activiteiten met de familie doen zoals waterfietsen of zwemmen. En in de koude winters kunt u fijn skiën in de Alpen en van de fraaie uitzichten genieten die u vanaf de bergen heeft.

Vakantiehuizen in Piemonte voor een gezellige vakantie

Vakantiehuisjes in Piemonte zijn ook geschikt als u een vakantie in de natuur wilt doorbrengen. U kunt mooie wandelingen gaan maken in de bossen en over de heuvels begroeid met wijngaarden. Van uw bosvakantie geniet u dus vanuit een vakantiehuisje in Piemonte waar u naast mooie wandelingen ook gezellige fietstochten of picknicken kunt houden onder de groene bomen. Huur een paard en rij langs de grasvelden waar u koeien en geiten kunt zien grazen. Dit allemaal in een rustige sfeer.

Vakantiehuisjes in Piemonte waar u van cultuur en lekker eten kunt genieten

De cultuur kunt u hier proeven waar u museums en kerken kunt bezoeken. Bewonder de interessante kunstwerkstukken of oude voorwerpen die in vroegere tijden gebruikt werden en die de voorganger zijn van hedendaagse voorwerpen. Geniet van de gastronomie van Piemonte die heerlijke gerechten voorschotelen en geniet van de heerlijke wijnen die hier geproduceerd worden op de patio van een vakantiehuis in Italie.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.