Appartementen in Sardinië

Boek een appartement op Sardinië en geniet van de mooie stranden bij Costa Smeralda. Vanuit het appartement kunt u gezellige dagen doorbrengen aan de stranden. Lees meer

Speciale Appartementendeals in Sardinië


Informatie

Boek een appartement op Sardinië en geniet van de mooie stranden bij Costa Smeralda. Vanuit het appartement kunt u gezellige dagen doorbrengen aan de stranden. Lig lekker weg te dromen aan het strand op uw ligstoel of doe iets actiefs en ga sporten zoals beachvolleyball, waterskiën of kanoën. Voor uw lunch kunt u van gegrilde sardientjes, Cassula of Aragosta Arrosa genieten bij de terrassen, cafés of restaurants die bij het strand liggen.

Evenementen bijwonen op Sardinië

Een appartement op Sardinië is ook geschikt om de cultuur van Sardinië te bewonderen en om evenementen bij te wonen. U kunt het archeologisch museum of de nationale fotogalerij bezoeken en hier prachtige werken bewonderen. Afhankelijk van de periode waarin u Sardinië bezoekt kunt u ook verschillende evenementen bezoeken. U kunt het wijnfestival in Porto Cervo gehouden in april bijwonen of het European Jazz Expo in Cagliari gehouden in november, waarbij u een appartement op Sardinië als uitvalsbasis gebruikt.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.