Appartementen Italie

In de omgeving van de appartementen in Italië is een strandvakantie een onbezorgd avontuur. U vindt aan de Italiaanse kust van alles wat; zowel rustige stranden als uitgestrekte en toeristische stranden, kiezelstranden maar ook mooie zandstranden... Lees meer

Speciale Appartementendeals in Italie


Informatie

In de omgeving van de appartementen in Italië is een strandvakantie een onbezorgd avontuur. U vindt aan de Italiaanse kust van alles wat; zowel rustige stranden als uitgestrekte en toeristische stranden, kiezelstranden maar ook mooie zandstranden, kindvriendelijke stranden met fantastische watersportvakanties en mogelijkheden voor duiken en snorkelen. Er zijn diverse levendige stranden waar in de loop van de avonden het uitgaansleven de hoofdrol speelt. Romantiek en gezelligheid ligt op het strand, er is voor ieder wat wils met 7600 km aan kustlijn. De strandvakantie en de watersportrecreatie vindt u niet alleen aan de kust maar ook bij de talloze meren zoals het Comomeer, Gardameer of het Iseo meer. Zoek uw perfecte strand vlakbij uw gezellige vakantie accommodatie.

De cultuurreis in Italië is indrukwekkend en afwisselend

De culturele vakantie vanaf de appartementen in Italië is een mix van historie en religieuze kunst, romantiek en architectuur. Rome en Vaticaanstad zijn een paradijs voor de liefhebbers van religieuze kunst in de vorm van architectuur, musea en kunstgalerijen. Daarnaast is een stadswandeling door een stad als Rome een belevenis langs de vele mooie plekjes met onderweg Italiaans ijs of een gezellig terrasje. Venetië is een andere bekende toeristische trekpleister met veel bijzondere architectuur, veel kunst zoals bij de basiliek van San Marco of het Palazzo Ducale met het San Marco plein. Dankzij de vele waterpartijen ervaart u in deze stad een serene en romantische sfeer. Ontdek de vele bruggen zoals de Brug der Zuchten. Florence is als de hoofdstad van Toscane ook zeker een mooie culturele Italiaanse stad. Italië is uniek.

De Italiaanse actieve vakantie bruist van energie

Kijk rondin de omgeving van de appartementen in Italië. Ontdek het veelzijdige landschap van dit prachtige vakantieland. Zo vindt u kilometerslange kust, prachtige meren en indrukwekkende bergen zoals de Franse Alpen. In deze natuurlijke omgeving mag en kunt u genieten van een fijne wandeling, frisse duik of stevige tocht op de mountainbike. Deze zelfde omgeving leent zich uitstekend voor een rust en stilte, ieder geniet op eigen wijze van de welverdiende rust. De Franse Alpen dwingen veel respect af, vanwege de schoonheid en de grotere fysieke inspanning als u de bergen in wilt trekken. Het hoogste punt van 4810 met de Mont Blanc is alleen te bereiken door de meer professionele klimmers en wandelaars met de juiste uitrusting. Italië is van alle markten thuis.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/