Italië ontdekken met de appartementen aan het Comomeer

Vanaf de appartementen aan het Comomeer treft u een breed aanbod van buitenactiviteiten aan in de bergen en op het water. Denkt u hierbij aan de watersport met surfen, zeilen en waterskiën. Lees meer

Speciale Appartementendeals in Comomeer


Informatie

Vanaf de appartementen aan het Comomeer treft u een breed aanbod van buitenactiviteiten aan in de bergen en op het water. Denkt u hierbij aan de watersport met surfen, zeilen en waterskiën. In de bergen kunt u heerlijk wandelen en mountainbiken. Zo ligt bij Varenna de kortste rivier van Italië. De Fiumelange is 250 meter lang. Het is in de zomer een onderdeel van een wandelroute. Menaggio is een bekende badplaats bij het Comomeer, kunstschilders doen hier nog steeds graag inspiratie op. Bij Lecco vindt u tussen de mooie bergtoppen een mooi dorp met wandelboulevard. In Gravedone ligt een natuurlijke baai in een bocht van het Comomeer. Ontdek het oude centrum van het stadje, bezoek het schiereiland Piona en Monte of ga lekker windsurfen op het Comomeer.

De cultuurvakantie in Italië is uniek en gezellig

Bij de appartementen aan Comomeer kunt u eenvoudig kiezen voor een bezoek aan de stad Como of gezellige plaatsen als Cernobbio, Bellaggio, Lecco of Menaggio. De hoogste berg is 2609 meter hoog. Bij Varenna kunt u genieten van het schilderachtige dorp steil tegen de oever aangebouwd. Het is een dorp met oude huizen, smalle steegjes, historische kerk met fresco´s en een gezellige wandelpromenade. Vanaf hier is een bezoek aan de Esino vallei prachtig. In Tremezoo staat Villa Carlotta met de mooie botanische tuinen, bewonder de kunstverzameling van Canova en Hayez of bezoek de wijnkelder en wijnproeverij van Cantina Follie. Menaggio is een oud gezellig stadje met het Garibaldi plein en de Santo Stefano kerk. Zo heeft elke dorpje en stadje een eigen charme.

Kies voor gezelligheid vanaf de Italiaanse appartementen

Het Comomeer is een bekender Italiaans meer. Ontdek de mooie omgeving met de Alpen, bossen en dorpen in de nabije omgeving vanaf de appartementen aan Comomeer. De excursie naar de Ossuccio de bergen in of naar de hoogvlakte bij Griante Cadenabbia is heerlijk. Hier beginnen weer de wandeltochten naar toppen zoals Crocione, Tremezoo en Galbiga. Bezoek het sfeervolle eiland Comacina met de archeologische opgravingen. Vanaf Menaggio beginnen veel boottochten op het Comomeer. Elke tweede en vierde vrijdag van de maand is er markt. Bij Colico aan de oost oever beginnen diverse bergwandelroutes en het is een doorgang naar wintersportoorden als Valchiavenna, Bormio en Sankt Moritz. Op het schiereiland Olgiasco vindt u rust bij de kust en het meertje Lago Di Piona.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.