Appartementen in Piemonte

Boek een appartement in Piemonte en geniet van een aangename vakantie met familie of vrienden. Een appartement gelegen in de stad, biedt u de mogelijkheid om de cultuur van de regio te verkennen. Lees meer

Speciale Appartementendeals in Piemonte


Informatie

Boek een appartement in Piemonte en geniet van een aangename vakantie met familie of vrienden. Een appartement gelegen in de stad, biedt u de mogelijkheid om de cultuur van de regio te verkennen. Bezoek niet alleen de Sacra di San Michele of de abdij van Staffarda, maar ook nog andere bezienswaardigheden die er aanwezig zijn en die zeker een bezoek waard zijn. Na een dagje in de stad kunt u een heerlijk risottogerecht eten, de specialiteit van de regio, in een van de vele restaurants in de stad.

Appartementen in Piemonte voor een vakantie in de natuur

Heeft u liever een rustige vakantie in de natuur? Dan kunt u verblijven in een appartement in de natuur. Van hieruit kunt u hemelse fietstochten gaan maken in de natuur. Fiets langs rivieren, onder grote bomen die veel schaduw bieden, door oude historische dorpjes, langs het meer, noem maar op. Het appartement in Piemonte kan ook fraaie uitzichten hebben op het Maggioremeer en u kunt van deze genieten vanaf het balkon van het appartement.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.