Vakantiehuizen in Umbrië, aangepast aan het buitenleven

Het heerlijke mediterrane klimaat trekt jaarlijks talloze Nederlandse vakantiegangers naar onze vakantiehuizen in Umbrië. Umbrië ligt in het midden van Italië waar de Tiber doorheen stroomt die de heuvels en akkers... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Umbrië

Speciale Vakantiehuizendeals in Umbrië


Informatie

Het heerlijke mediterrane klimaat trekt jaarlijks talloze Nederlandse vakantiegangers naar onze vakantiehuizen in Umbrië. Umbrië ligt in het midden van Italië waar de Tiber doorheen stroomt die de heuvels en akkers mooi groen en vruchtbaar houdt. Met het Trasimenomeer biedt het gebied ook tal van mogelijkheden voor watersporters en natuurliefhebbers. Wat is er heerlijker dan tijdens je vakantie in Umbrië de hele dag en ook de avonden buitenshuis door te brengen?

Het fossiele woud van Dunarobba

Het Foresta Pietrificata zoals het fossiele woud in het Italiaans heet, is een wonderschoon natuurverschijnsel in Dunarobba. Hier staan her en der verspreid versteende boomstronken rechtop als pilaren die al meer dan 1 miljoen jaar oud zijn. Je loopt hier door een magisch landschap wat in een ver verleden een prachtig woud was en plotseling door een natuurramp versteend raakte. Hier zijn fossielen te zien van uitgestorven zoogdieren die je nergens ziet en die nu beschermd worden onder een overkapping. Een gids leidt je hier buiten rond en in een laboratorium en legt uit hier allemaal te zien is. Een unieke ervaring tijdens je vakantie in Umbrië.

Città della domenica, Perugia

Vanuit onze vakantiehuizen in Umbrië kun je alle kanten op. Kies een dag uit voor het familiepark Città della Domenica. Hier kun je je met de kinderen een hele dag vermaken. Er zijn allerlei attracties en er zijn dieren: een goede combinatie. Bezoek hier het huis van Sneeuwwitje of het kasteel van de schone slaapster. De kinderen kunnen zich uitleven in het indianendorp en in de speeltuin. Overal kom je dieren tegen, herten en moeflons die hier vrij rondlopen. In het reptielenhuis zit gelukkig wel een goede afrastering zodat je de krokodillen en alligators veilig kunt bekijken. Ook in het reptielenhuis en het aquarium kijk je je ogen uit en heb je aan een hele dag bijna niet genoeg om alles te zien. Sluit de dag af met een heerlijk Italiaans wijntje in uw eigen vakantiehuis in Italiëen het kan niet meer stuk!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/